Çayelispor Basın Sözcüsü Ahmet Bayraktutan, TFF’nin liglerin tescili ile ilgili aldığı karar için “bu süreçte alınabilecek en doğru kararın alındığı kanaatindeyiz” dedi. 

Pandemi süreciyle Bölgesel Amatör Ligi’ne verilen aradan sonra tekrar başlamasının zor olacağını belirten Bayraktutan,  “Kısıtlı imkanlarla BAL’da mücadele eden takımlardan istenilen şartlar doğrultusunda bu ligin yeniden başlayıp oynanması olanaksız gözükmekteydi.  Bu bağlamda Çayelispor Kulübü olarak TFF ile yaptığımız yazışmalarda dile getirdiğimiz liglerin oynanmaması yönündeki talebimiz karşılık bulmuştur. Türkiye Futbol Federasyonu’nda Başkan Nihat Özdemir ve hemşehrimiz TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı’nında yer aldığı toplantıda, Bölgesel Amatör Ligi’nin oynatılmayacağı açıklandı. Futbolcu sağlığı ve takımların içerisinde bulunduğu imkansızlıklar neticesinde bu süreçte alınabilecek en doğru kararın alındığı kanaatindeyiz” dedi.

BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR
Bölgesel Amatör Ligi ile ilgili belirsizlik halen geçmiş değil diyen Bayraktutan, “Ligden çıkacak ve ligden düşecek takımlarla ilgili açıklama yapılmadı. Bundan sonrası için ligin nasıl tescil edileceği TFF Yönetim Kurulu'na kalmıştır. TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklamasını bekliyoruz”  dedi. 

AĞUSTOSTA KONGRE VAR!
Bayraktutan, “Haziran ayında yapılması gereken olağan genel kurulumuz pandemi nedeniyle Ağustos ayında yapılacak.  Önümüzdeki günlerde Başkanımız Yusuf Ziya Şerifoğlu tarafından kongre hazırlıklarına başlanacak ve tarihin ne zaman olacağı netleşecek. Son yıllarda olağan üstü bir şekilde gerçekleşen ve kongre sonrası ortada kalan bir Çayelispor görüntüsünü bu yılda görmek istemiyoruz. Bu durum Çayelispor’u sevenleri ve gönül verenleri hayli üzdüğünü görmekteyiz. Şimdiden gerçekleşecek olan kongremize tüm spor severleri davet ediyoruz” dedi.


 

Editör: HABER MERKEZİ