Alaattin ONAY

Futbol adına hiçbir şey ortaya koyamayan ev sahibi ekip Ç.Rizespor kendi sahasında Malatyaspor’a yenilmekten kurtulamadı. Öyle bir maç ki,Ç.Rizespor açısından resmen evlere şenlikti.Yeşil mavililer tıpkı bir mahalle takımıydı.Sezon başından beri ne oynadığı belli olmayan , ne bir sistem, ne bir anlayış ne de futbol adına hiçbir şey yapmayan Ç.Rizespor zaten bugün oynadığı oyunla kazanması mümkün değildi.

Teknik patron metin Diyadin’in hala ideal bir onbiri sahaya süremediği her maçta değişik bir onbirle rakibin karşısına çıkan anlayışı anlamak mümkün değil.geçtiğimiz hafta Diyarbakır karşısında şansa kazanan bir takımın bu kadar kötü futboluyla şampiyonluğa oynaması bile futbol adına hayalcilik olur herhalde.

Kaybedilen bir maç belki diye düşünülebilir ama oynanan oyun tam bir fiyaskoydu. Sezon başında istediğin oyuncuları alacaksın bir elin yağda, bir elin balda olacak ortaya da böyle ne yaptığını bilmeyen bir takım çıkaracaksın, yok kardeşim öyle yağma yok. Erkenden önlem alınması lazım yoksa iş işten geçmeden…

Editör: HABER MERKEZİ