Tokat ve Elazığ iline gidecek toplam 80 öğrenci Gençlik Merkezinde İl Spor Müdürü Ömer Kalkan başkanlığında toplanarak bilgiler aldı.

Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa,kafile başkanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yapılan toplantıda Seyyah Ulu Çınarın izinde projesinin amacının ne olduğu, gençlerin toplumsal bütünleşme kaynaşmayla yaşayacakları tecrübeyi farklı kültürlerde ki gençlerle bir arada olmanın yaşam biçimi hakkı8nda bilgiler verildi.

İl Spor Müdürü Ömer Kalkan açıklamasında “Seyyah Ulu Çınarın izinde projesi kapsamında bizler hem Rize ilimizde bir çok öğrenciyi misafir ettik ve bir çok öğrencimizi de bu proje kapsamında farklı illere gönderdik.şu ana kadar yapılan gezilerde hem gelen öğrencilerimiz hem de il dışına giden öğrencilerimiz farklı kültürlerin yaşamıyla gezdikleri gördükleri yerlerden  oldukça memnun oldu. Elazığ ve Tokat iline gidecek olan öğrencilerime şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

6. gurup olan Elazığ’lı öğrenciler saat 09:00 da yola çıkarken , 11:00 da ise Tokat’a gidecek olan öğrenciler otobüsleri ile hareket ettiler.

Editör: HABER MERKEZİ