Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor lider Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, basın toplantısına katıldı.
 
Maç sonu Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, Sivas deplasmanına puan veya puanlar almak için geldiklerini söyledi. 

Maçın ilk yarısında doğru pozisyon alarak, doğru savunma yaptıklarını belirten Kartal, 'İyi mücadele ettik, devre berabere bitti. İkinci yarı bir değişiklik yaptık, yaptığımız değişiklik karşılığını buldu. Öne geçtik ve oyunun son bölümlerine kadar oyuncularım verdiğim görevleri yerine getirdi.' değerlendirmesinde bulundu.

Taktik ve disipline bağlı bir şekilde oynadıklarını ifade eden Kartal, şunları kaydetti: 'Golden sonra birkaç pozisyonumuz vardı. Doğru zamanda doğru pasları oyuncularım birbirine aktarabilselerdi belki ikinci golü bulup maçı kopartabilirdik. En büyük eksiğimiz 1-0'dan sonra ikinci golü bulabilmek için şansımız vardı, bunu değerlendiremedik. Sivasspor iyi bir takım ve evinde iyi futbol oynuyor, güçlü oyuncuları var. Son dakikalarda, son anda yediğimiz golle maç berabere bitti. Sonuç olarak buradan bir puan aldık, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sivasspor bugün elinden geleni yaptı, onlara da bundan sonraki maçlarında başarı diliyorum.'

 

 

Editör: HABER MERKEZİ