Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi yaptığı açıklamada lig sıralamasındaki yerlerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ligin 24. haftasında oynayacakları Tetiş Yapı Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, İbrahim Üzülmez yönetiminde gerçekleşen antrenman öncesi Üzülmez gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ciddiyeti elden bırakmadan yola devam edeceklerini söyleyen Üzülmez, 'Şu andaki konumumuz bizleri mutlu ediyor. Nasıl ki rakiplerimiz puan kayıpları içerisinde oldular, eğer biz de rehavet içerisine girersek, rahatlarsak ve bu saatten sonra şampiyon olduk dersek sıkıntı yaşarız. Ciddiyeti elden bırakmadan aynı mücadele ve kararlılık içerisinde yolumuza devam etmek istiyoruz. Sıralamaya baktığımız zaman bu başarı hem oyuncularımın hem başkanımın hem de taraftarımızın başarısıdır. Şu ana kadar gösterdiğimiz performansı bu saatten sonra da göstereceğiz ve hedefimize ulaşacağız' diye konuştu.

ibrahim-uzulmez-007.jpg

Bu hafta karşılaşacakları Elazığspor maçı hakkında da konuşan Üzülmez, 'Rakibimizin de hedefleri üst sıralar olduğu için geçtiğimiz hafta Giresun maçından sonra bu maçta da istedikleri sonucu almak isteyeceklerdir. İlk yarıda oynadığımız maç zorlu bir maçtı ve kaybetmiştik. Biz taraftarımızla beraber bütünleştiğimiz zaman neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Oyuncularımda her şeyin farkında ve bilincindeler. Bu ligde her maçın farklı hikayesi var bu maçında farklı hikayesi olacaktır. İnşallah sahaya performansımızı koyup bu maçtan da istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz' dedi.

B.B Erzurumspor maçında sakatlanan oyuncu Robin Yalçın'ın aralarına katıldığını ifade eden Üzülmez, 'Robin bugün aramıza katıldı. Abdullah'ın arka adalesinde bir sıkıntı var. Vedat geçen haftaki maçtan aldığı darbeden sonra özveriyle mücadele etmeye çalışıyor. Koray'ın cezası bugün açıklanacak. Biz her oyuncumuza güveniyoruz. Eksik oyuncularımız bizim için önemlidir ama yerine oynayacak oyuncularımızda elinden gelenin en iyisini yapacaktır' ifadelerini kullandı.

Üzülmez, daha alınacak 33 puan olduğunu belirterek, 'Bu çok büyük bir puandır. Önümüzdeki haftalarda en iyisini yapmak istiyoruz. Her oyuncumuza güveniyoruz.' dedi.

Beşiktaş yorumu

İbrahim Üzülmez, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş'ın Bayern Münih karşısında aldığı 5-0'lık yenilgiye üzüldüğünü dile getirerek şu değerlendirmede bulundu: 'Sosyal medyaya bakınca insanların Beşiktaş'la ilgili söylemleri üzüntü verici. Beşiktaş, Bayern Münih karşısında 10 kişi ile iyi bir mücadele örneği gösterdi. Beşiktaş bu ülkenin takımı. Ay-yıldızlı formamızı temsil etmeye çalıştı. Kendi içimizde ayrımcılık var. Avrupa'daki maçlarda sadece Beşiktaş değil Fenerbahçe ve Galatasaray olur, bu bütünlüğü sağlamamız gerekiyor. Beşiktaş elinden geleni yaptı. Gruptan lider çıktı. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı' 

Çaykur Rizespor’da Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Çaykur Rizespor’da Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

ibrahim-uzulmez-minik-taraftarla.jpgrizespor-antrenmani-010.jpg

 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ