Çaykur Rizespor, deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Kemal Aslan açıklamalarda bulundu. Aslan, 'Çaykur Rizespor'a gelmemi rica ettiler. Ben de seve seve kabul ettim' dedi.

Teknik direktör Oktay Çevik yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili ekipte, yeni transfer Kemal Aslan dışında bütün futbolcular çalışmaya katıldı. Futbolcular, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı.

İdman sırasında tesislere gelerek teknik direktör Oktay Çevik ile bir süre sohbet eden Kemal Aslan'ın, yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi.

Kemal Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, transferinin on dakika içerisinde gerçekleştiğini belirterek, ''Büyüklerimizle konuştuk. Benden Çaykur Rizespor'a gelmemi rica ettiler. Ben de seve seve kabul ettim. Çaykur Rizespor da ben de başarı istiyoruz. İnşallah başarılı olur, Çaykur Rizespor'u tekrar layık olduğu yere çıkarırız. Çaykur Rizespor'u Süper Lig hedefine ulaştırmak için buradayım. Çok önemli ve kaliteli bir kadroya sahibiz. İnşallah hep beraber bize inanan insanları mahcup etmeyiz'' dedi.

Futbolun çok enteresan olaylarla dolu olduğunu ifade eden yeşil-mavili oyuncu, ''2 yıl önce Fenerbahçe'deydim, şimdi buradayım. Hayat devam ediyor. Ben kendime yeni bir hedef belirledim, burada iyi futbol oynayıp Çaykur Rizespor'un başarılı olabilmesi için elimden geleni yapmak. Çaykur Rizespor'da da başarıya ulaşabilmek adına her şey var. Tesis, stadyum son derece modern. İnşallah yeni hedeflerime yeni kulübümle ulaşacağım'' diye konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ