Bank Asya 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Başkanı Metin Kalkavan, ligde ilk yarıda kalan 2 maçlarını kazanarak avantaj yakalamak istediklerini, lig sonunda da hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu karşısında aldıkları galibiyetten sonra takımının güven ve moral kazandığını söyleyen Kalkavan, şöyle devam etti: 'Bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Önemli olan bu süreci kısa sürede en az zararla atlatmak. Başladığımız yeni dönemi bir maçla değerlendirmek de çok doğru değil. Ancak alınan 4-0'lık farklı galibiyet başlangıç. Önemli olan devamını getirip hedefe ulaşmak. Bunun için de mücadelemize sonuna kadar devem edeceğiz. Rize zor bir şehir ve futbolun sevilip bilindiği bir kent. Elbette herkesin düşüncesi, fikri ve eleştirisi olacak. Biz hepsine saygılıyız. İstediğimiz tek şey sabırlı olmak.'

Asıl önemli olanın galibiyetin devamını getirmek olduğunu kaydeden Kalkavan, 'İlk yarıdaki 2 maçı kazanırsak, iyi bir avantaj yakalamış oluruz. Kazanacak gücümüz de fazlasıyla var. Ligin ikinci yarısında keyifle izlenen bir takım gelecek. Zoru başarıp hedefe ulaşacağımıza inanıyorum' dedi.

Bu arada ligde hafta sonu Bucaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Yeşil mavililer, bu akşam İzmir'e harekete edecek.

Editör: HABER MERKEZİ