Tanju Çolak, Turkcell Süper Lig'de son haftalara gelindiğinde şampiyonluk yarışı ve küme düşme mücadeleleri nedeniyle şike yapılabileceğini ileri sürerek, 'Son haftalarda ne şikeler dönecek, neler olacak Allah bilir. Paranın çok olduğu yerde her şey olabilir. Futbolda çok büyük bir para dönüyor ve şike var. Kim şike yok diyorsa yalan söylüyor. Şike var kardeşim' dedi. 

GOL ATMA TANJU
Fenerbahçeli eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen'in bir Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi yanına gelerek kendisinden hatır şikesi yapmasını istediğini iddia eden Çolak, 'Rıdvan Dilmen benim en iyi arkadaşlarımdan biridir. Bir gün Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce yanıma gelerek, Fenerbahçe'nin ligde puana ihtiyacı olduğunu, Galatasaray'ın puan durumunun iyi olduğunu söyleyerek maçta gol atmamamı istedi. Ben de puan durumumuz iyi olduğu için tamam dedim. O günlerde takımda sözüm geçtiği için 3-4 tane arkadaşa da Fenerbahçe maçında fazla sıkmayın dedim' diye konuştu. 

MÜJDAT O HAREKETİ YAPINCA HATIR ŞİKESİ BİTTİ
Maç günü gelip maça çıktıklarını, kendisinin ve arkadaşlarının fazla sıkmadan oynadıklarını, Fenerbahçe'nin 15. dakikada Şenol'un attığı golle 1-0 öne geçtiğini söyleyen Tanju Çolak, 'Fenerbahçeli futbolcu Müjdat gol atıldıktan sonra Galatasaraylı taraftarların olduğu bölüme doğru gelerek el hareketi yaptı. Bunun üzerine Rıdvan'ın yanına gelerek hatır şikesinin bittiğini söyledim. Rıdvan niye bitti Tanju deyince Müjdat'ı gösterdim. Sonra maça tekrar başladık. Ben 10 dakika sonra bir gol attım. Maç 1-1 bitti' ifadelerini kullandı. (İHA)

Editör: HABER MERKEZİ