Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, Turkcell Süper Lig'e yeniden yükselebilme hedefleri doğrultusunda iç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Çakır, yaptığı açıklamada, iç saha maçlarındaki her puanın altın değerinde olduğunu belirterek, 'Özellikle sahamızda alacağımız sonuçlar ligdeki hedefimize ulaşma noktasında belirgin özellik taşıyacak. Kendi sahamızdaki maçlarda kaybedeceğimiz puanın hiç bir şekilde telafisi olmaz. Bunun için Malatyaspor maçı bizim için çok önemli. Turkcell Süper Lig'e yükselme mücadelesinde iç saha maçlarımızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz' dedi.

Her geçen hafta takımın futbolunda gözle görülür bir yükseliş olduğunu ifade eden Çakır, 'Oynadığımız maçlarda keyif veren bir futbol anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Futbolun seyir zevkini artırmaya çalışıyoruz. Her maç futbolumuzun üstüne bir şeyler koyarak ilerliyoruz. Her maç bizim için bir önceki maçtan çok daha iyi olacak. Kazanmayı alışkanlık haline getirmeye gayret gösteriyoruz. Gerçek gücümüzü, oyun anlayışımızı ve ritmimizi yakalayınca sahada sonucun yanında futbol olarak çok daha güzel şeyler ortaya çıkacak' diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Çakır, şunları söyledi:
'Benim taraftarlardan isteğim, bu takıma, futbolculara ve Metin Diyadin'e sahip çıksınlar. Maçlarda onların destekçisi olsunlar. Hatalı pas verdikleri zaman da alkışlasınlar. Taraftar desteğini arkasında hisseden, dolu tribünler önünde mücadele eden futbolcularımız, bizlere çok daha güzel neticeler yaşatacaktır. Sezon sonunda taraftarımızın desteği ile layık olduğumuz lige yükselmek istiyoruz.'
 

Editör: HABER MERKEZİ