Kartalspor Sportif Direktörü Lemi Çelik’in dün yaptığı açıklamalar gündem yarattı. “Rizespor ve Konyaspor’un Süper Lig’e çıkması için birilerinin organize olduğunu düşünüyorum” diyen Çelik’e yanıt gecikmedi.

BUNLAR SAÇMA SÖZLER

Hedefteki diğer takım Çaykur Rize’de ise İcra Kurulu Başkanı Ulvi Suvarioğlu, şunları söyledi: “Böyle polemiklere girmek, böyle saçma şeylerle zaman kaybetmek istemiyoruz. Kulüp olarak bütün enerjimizi, bütün zamanımızı şampiyonluk için harcıyoruz. Herkes kendi işine, oynadığı futbola baksın” diye konuştu.

HERKES İŞİNE BAKMALI

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, söylenenlere kulak asmadıklarını belirterek, “Kendi işimize bakıyoruz. Geride kalan 5 haftada oynadığımız bütün maçlar incelensin, bakılsın. Kollandığımıza dair yürütülen mantık çok yanlış. Öyle bir şeyin olmasının imkanı yok. Konyaspor’a destek olunsa bile, bu konuda asla yardım istemeyiz, o karakterde bir kulüp asla olmadık. Alnımızın akıyla ligde liderlik koltuğuna oturduk. Konuşulanların en ufak bir doğruluk payı olsa, biz neden Süper Lig’den düşmüş olalım. Madem şampiyon yapılmak isteniyoruz, o zaman hiç ligden düşmezdik. Herkes işine bakmalı” açıklamasını yaptı.

Editör: HABER MERKEZİ