Ç.Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı Rizespor un başarısını bazı kesimlerin çekemediğini söyleyerek ”Karşıyaka maçında 3 gol attık, şeref tribününden boşalmalar oldu, zevkle maç izlenmesi gerekirken, bazı kesimler bu başarıyı çekemiyor, Biz bu takımın ismini Moskova dan almadık, İsmi ile kişiliği ile Rizespor her zaman ön planda olacaktır” dedi.

ÇEKEMEYENLER VAR

Ç.Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı takım hakkında asılsız görüşler belirtenler olduğunu söyleyerek ”Spordan anlamayan bu açıklamayı yapsa anlarım, sporun içinde olanlar takımın nerelerde hata yaptığını, nasıl oynaması gerektiğini, dizilimde ki yanlışlıkları söylese anlarım, kasıtlı olarak beyin yıkıyorlar, bunu anlamak mümkün değil, Rizespor a fayda yerine zarar veriyorlar” dedi.

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇTIK

Kendisinin de alt yapıdan yetiştiğini söyleyen Cengiz Mataracı “70 Bin lira tutan kamp masrafımdan dolayı kampa götürülmedim, önümü kapattılar, ben ise 12 gencimizi Rizespor kampına kattırdım, gençlerimizin önünü açtım, kendilerini gösterme fırsatı verdim, bunun neresini eleştiriyorlar. Kendi dönemlerinde kaç tane sporcu alt yapıdan takıma katıldı, bunu söylesinler” dedi.

HER ŞEY YOLUNDA

Takıma güvendiklerini söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı “Yaptığımız transferler ortada, şu an her şey yolunda gidiyor. Takım daha da güzel olacak, daha da başarılı olacak, bunda kimsenin şüphesi olmasın, kendi evimizde oynayacağımız Erciyes maçı var bu maçı da kazanarak zirvede ki yerimizi alacağız” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ