Sonradan girdiğimde de ilk 11'de oynadığımda da hep aynı performansla oynuyorum. Gol tamamen bir mucizeydi. Topu önümde buldum ve Allah'ın verdiği güçle vurdum.

Hamit Altıntop: Önemli olan penaltılarda o soğukkanlılığı göstermemiz. Önemli olan bu yola devam etmek. Kendimize inanırsak, kupayı da alabiliriz.

Nihat: Şans değil alınteri

Nihat Kahveci, şansın ancak 1 veya 2 kez olacağını, 3 kez böyle bir şansın olmayacağını söylerken, bu zaferin çalışmanın pes etmemenin sonucu olduğunuı ifade etti.. Nihat; 'Yine o mucize gerçekleşti. İnşallah bu takım finale çıkacak' dedi.

Nihat maç sonunda şunları söyledi; “Bugün inanılmaz bir mücadeleydi. Daha önce de sonradan oyunu çevirmeyi bildik. Bugün de 120 dakikalık müthiş bir maç oldu. Yine maçı çevirdik ve bugün maçı uzatmaya götürdük. İnanılmaz bir şeydi. Yine o mucize gerçekleşti. Unutulmayacak bir gece. Şimdi bunun keyfini çıkartalım ama sevinmesini bilelim. Bazı insanlar da üzülmesin bu sevinçte.”

“Bu bir turnuva ve önümüzde Almanya var. Artık bir adım kaldı finale çıkmaya. İnşallah bu takım finale çıkacak. Golü yiyince bitti diye düşünen de oldu ama bitmedi diyen de oldu. Biz maçı bırakmıyoruz, bir inanç var içimizde. Bazıları buna şans der ama bu bence bu mücadelenin karşılığı. Şans 1 veya 2 kez olur. 3 kez olmaz. Bu takım çalışmasının hakkını görüyor.”
 
Editör: HABER MERKEZİ