ÇAYKUR RİZESPOR: 3  AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK SPOR: 1

STAD: YENİ ŞEHİR

HAKEMLER: Özgür YANKAYA, Bakı Tuncay AKIN, Mehmet Can HANOĞLU

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Giray,( Dk 90 Holosko), Viera, Eren, Orhan, Koray( Dk 66 Sercan), Kıvanç, Deniz, Lafferty( Dk 60 Slvestre), Obranıak, Kweuke

AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİKSPOR: Oğuz, İsmail, Bilal, Mehmet Akyüz, Tolga( Dk 89 Ahmet), Castro, Lualua, Sertan,( DK 46 Lazaro Luan)Buruno Mambra Rosa( Dk 75  Ricarda Vaz te), Kadir Keleş, Ferreıra

 SARI KARTLAR: Viera, Giray( Rizespor)

GOLLER:Dk 45 Kweuke, Dk 50 Deniz, Dk 81 sercan( Rizespor)Dk 55 Kadir Keleş(Akhisar)

 Kritik günlerden çıkarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Antep karşısında aldığı galibiyet ile önemli bir avantaj yakalayan Rizespor, Akhisar karşısına çıktı. Kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet için sahaya çıkan Rizespor alacağı galibiyet ile 3 takımın ligden düşmesini kesinleştirmiş olacak.

9 Dk da Lualua”nin ara pası ile ceza alanında topla buluşan Mehmet Akyüz”un şutu kaleci Serkan”in ayaklarına çarparak taca çıktı.

26 Dk da Obranıak”in ara pası ile ceza alanına giren Kweuke kaleci ile karşı karşıya kaldı sert vurdu top kalecinin ayaklarına çarparak kornere çıktı.

34 Dk da Kıvanç”in çabaları ceza alanı çizgisi üzerine kadar geldi, solda Obranıak”ın önüne indirdiği topa bu futbolcu sert vurdu top yandan auta çıktı.

40 Dk da konuk ekip ceza alanı dışında kazandığı serbest atışı Bilal kullandı savunmanın kafasına çarpan top kornere çıktı.

45 Dk da Lafferty”in ceza alanı içine gönderdiği topa Deniz dokunamadı, Obranıak topu takip ederek ceza alanı içine ortaladı, Kweuke kafayı vurdu top filelerle kucaklaştı 1-0

50 Dk da Eren soldan ceza alanına girerken yerden gönderdiği topa Deniz dokundu 2-0

53 Dk da konuk ekip atağında Bilal Kısa ceza alanı dışından sert vurdu kaleci Serkan topu yumruklayarak kornere çıkardı.

54 Dk da Kwuke ceza alanı içinden Lafferty”in önüne çıkardığı topa bu futbolcu sert vurdu top yandan auta çıktı.

55 Dk da Akhisar atağında ceza alanı içinde topla buluşan Kadir Keleş topu kalecinin yanından filelere gönderdi. 2-1

80 Dk da Deniz rakip oyunculardan kaptığı topu Kweuke”nin önüne attı bu sporcu ceza alanına girerken plase vurdu , Kaleci son anda topu kornere çeldi.

81 dk da Rizespor orta sahada kaptığı topla Slvestre aşırtma bir pas ile topu Sercan”in önüne attı, bu futbolcu ceza alanına girdiği anda topu kalecinin üzerinden aşırtarak skoru 3-1 etti.

Editör: HABER MERKEZİ