Artemisbet
Rize
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Çay Haber Spor Polonya, Gareth Southgate'e temkinli yaklaşıyor: Dünya Kupası garantisi yok!

Polonya, Gareth Southgate'e temkinli yaklaşıyor: Dünya Kupası garantisi yok!

Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Caesar Kulesza, Gareth Southgate'in Polonya'nın teknik direktörlüğü için önerildiğini doğruladı ancak temkinli yaklaştı. Kulesza, yabancı teknik direktörlerin Dünya Kupası'na katılma garantisi veremeyeceğini vurguladı. Fernando Santos örneği de sonuçta hayal kırıklığına neden oldu.

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Polonya basınına konuşan Futbol Federasyonu Başkanı Caesar Kulesza, İngiltere Milli Takımı'nın eski çalıştırıcısı Gareth Southgate'in Polonya teknik direktörlüğü için önerildiğini doğruladı. Ancak Kulesza, konuya temkinli yaklaştı.


Kulesza, "Onunla çalışmamız için bir teklif aldık ama şunu unutmamalıyız: Hiçbir yabancı teknik direktör bize Dünya Kupası'na katılma garantisi veremez. Eğer böyle bir garantisi olsaydı, hemen sözleşme imzalardım," dedi.

Kulesza ayrıca daha önce büyük umutlarla göreve getirilen Fernando Santos örneğini hatırlatarak, "Tanınmış bir isimdi, herkes onu alkışladı ama sonuç bizim için hayal kırıklığıydı," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *