Allahın rahmeti bereketi bütün müslümanların üzerinden eksik olmasın inşallah.

Bugün de sosyal medyadan dem vurarak bir şeyler yazmak istedim.

Arkadaşlar, dostlar! 
Sosyal medyada bulunan bütün grupların veya oluşumların istenildiği ve doğru kullanıldığı zaman bizlere birçok faydası olduğuna inanıyorum.

Ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerle ilgili çok güzel paylaşımlar yapılıyor. Bunlar hem bilgimizi arttırıyor hem de bizlerin içinde bulunduğumuz gruplar da dahil, olaylar karşısında aydınlanmamız ve bilinçlenmemize katkı sağlayabiliyor.

Bu ortamların  kendimizin ve aynı zamanda arkadaşlarımızın da iman, şuur, takva, basiret, feraset ve liyakat konusunda bilinçlenmemize müthiş katkısı  oluyor.

Bu arada insanların düşünceleri yazılarına yansıdığından kimin ne düşündüğünü nasıl bir yapıda olduğunu çok açık ve net olarak anlama imkanına sahip oluyorsunuz.

Buna bağlı olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, dayanışmamızı ve kaynaşmamızı sağlayacak dostluk, kardeşlik gibi ortak paydalarımızda birleşip vatanımızın birliği için gönül köprüleri de kurabiliyoruz.

Hem ülkemiz hem de dünyadaki gelişmelerle ilgili istişare yaparak birliğimizi artırmak, bizlerin olaylar karşısında bilgilenmemiz, bilinçlenmemiz ve aramızda sevgi bağları oluşturarak kendimize ve insanlara faydalı olabilmemizin yolu açılıyor.

Burada dostluk ve arkadaşlık kavramları da çok önemlidir. Hiçbir konuda birbirine faydası olmayan, birbirimizin sevinç ve hüzünlerini paylaşmayan, kederlerine ve mutluluklarına ortak olmayan birlikteliklere dostluk denilebilir mi?

Kesinlikle denilemez.

Onun için buralarda çok güzel dostluklar kurulabilir, çok faydalı işler yapabilir ve geleceğe büyük değerler de bırakabiliriz.

Bir kişinin yapabilecekleri sınırlı kalırken, buralarda hep birlikte oluşturacağımız birlikteliğin meydana getireceği gücün etkisini hepimiz çok iyi biliyoruz.

Arkadaşlar, dostlar! 
Bu toplumun vatanını ve milletini seven bizlere çok ihtıyacı vardır. Hiçbirimiz benden ne olur, bizden ne olur anlayışına asla düşmememiz gerekiyor.

Burada her türlü bilgiye ulaşmanın yanında her bir arkadaşımızın bilgi, birikim ve liyakat konusunda bilgimiz olduğundan, ileride ülkemizin veya yine bizlerin oluşturacağı her türlü dernek siyaset oda ve böyle gruplarda bu tip donanımlı arkadaşlardan yararlanmamızda bizlere ve devletimize de çok büyük fayda sağlayacağına inanıyorum.

Burada oluşan birlik ve beraberlikler ülkemizin içinde ve dışında gelişen olaylara karşı; milli bir duruş sergileyeceğinden bu ortamların oluşması için herkes elinden gelen çabayı Azam’ı ölçüde sarf etmesi gerekmektedir.

Bizim burada oluşturacağımız güzel birliktelikler Ülkemiz İçin bir güç ve sinerji oluşturacak, devletimizde buradan kendine düşen payı en güzel bir şekilde alacaktır.

Onun için biz bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız ve dimdik ayakta durarak hep birlikte BÜYÜK TÜRKİYEYi OLUŞTURACAĞIZ 

ALLAHIN İZNİYLE

Selam ve dua ile Allah’a emanet olalım inşallah.