Rize'den bağımsız milletvekili seçilen Mesut Yılmaz, bugün TBMM'ye gelerek milletvekili kaydını yaptırdı

 

Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanıncaya kadar herhangi bir siyasi açıklama yapmayacağını söyledi.

 

Rize'den bağımsız milletvekili seçilen Mesut Yılmaz, bugün TBMM'ye gelerek milletvekili kaydını yaptırdı. Meclis'e işadamı Abdürrahim Albayrak ve kendisine destek veren bazı isimlerle birlikte gelen Yılmaz, kayıt formunu doldurdu ve parmak izi verdi.


Yılmaz, işlemlerin ardından Meclis görevlileri ve gazetecilerle tokalaştı. Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, 4.5 yıllık bir aradan sonra tekrar TBMM çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


Bu sefer daha önceki 5 dönemden farklı olarak, bağımsız milletvekili olarak görev yapacağını ifade eden Yılmaz, 23. yasama döneminin herkese hayırlı olması dileğinde bulundu. Yılmaz, 'Cumhurbaşkanlığı seçimi tamamlanıncaya kadar herhangi bir siyasi açıklama yapmayacağım' dedi.


Yılmaz, bir gazetecinin 'bağımsız milletvekili olarak mı devam edeceksiniz yoksa ANAVATAN ile ilgili projeleriniz var mı?' şeklindeki sorusuna, 'O da siyasi açıklamaya giriyor' karşılığını verdi.


Bu arada Mesut Yılmaz, kayıt işlemlerinden sonra basın bürolarının bulunduğu bölüme geçerek gazetecileri ziyaret etti

 

 

haber61

Editör: HABER MERKEZİ