Saadet Partisi Çayeli Belediye Başkan adayı olan Hamza Yılancı seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Çayeli Belediye Başkan adayı olan Hamza Yılancı seçim sonrası ilk değerlendirmesini sosyal medya hesabından yaptı. Yılancı, Bundan böyle aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Seçim çalışmaları surecimizde bütün halkımızdan ziyaretlerimiz esnasında vermiş olduğumuz ola ki rahatsızlıklardan dolayı haklarını helal etmelerini rica ediyorum diyen Hamza Yılancı, “Hakkımızda hayırlısı olsun diyordum demek ki hakkımızda hayırlısı bu şekildeydi, amenna”

Yılancı, “Destek olanlara, olmayanlara teşekkürler ediyorum riyakarlıktan yüce Rabbime sığınıyorum. Herkes kendine yakışanı yapar.. Bundan böyle aktif siyaseti de şuan itibariyle bırakıyorum. Dürüstlük bunu gerektirir. Emeği geçen bütün teşkilat mensubu kardeşlerime de teşekkürler ediyorum... Her yüzüne güleni dost sanma güldüğü yalandır gülerek bir selam ver geç simdi öyle zamanıdır. Seçimi kazanan İsmail Hakkı Çiftçi bey kardeşimizi ekibini ve teşkilatını de tebrik ediyorum çalışmalarına yüce Rabbim dan kolaylıklar esenlikler temenni ediyorum. Diğer aday kardeşlerimiz olan Mustafa Baltacı beye ve Meliha Günaydın Çom hanımefendiye bundan sonraki hayatlarında huzur ve saadetler diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ