Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, merkez ilçe başkanlığına ait sosyal medya hesaplarının partiye üye olmayan kişilerce kullanıldığını ve bu kişiler hakkında yasal işlem başlatıldığını ve yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik’in Genel Merkez kararıyla görevinden alınması üzerine Rize’de merkez ilçeye bağlı Salarha, Muradiye ve Kendirli Belde Teşkilatlarıyla, Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve Üyeleri toplu istifasını gerçekleştirmiş ve bu paylaşımlar Merkez ilçenin sosyal medya hesapları ve basınla paylaşılmıştı.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru ile Rize Merkez ilçeye ait sosyal medya hesaplarının partiye üye olmayan kişilerce kullanıldığını ve bu kişiler hakkında yasal işlemler başlatıldığını bildirerek, duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Rize merkez ilçe ınstagram hesabı ve facebook hesapları partimize üye olmayan kişi, kişiler tarafından kullanılmaktadır. Lütfen yapılacak haberlere itibar etmeyiniz. Yalan ve yanlış beydanda bulunan bu kişi, kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Tüm kamuoyuna duyurulur."
 

Editör: HABER MERKEZİ