Yeniden Refah Partisi Rize Kurucu İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, yaptığı açıklamada, İl Başkanlığına görevlendirildikten sonra İl Kurucular Kurulu Yönetimini oluşturduklarını ve Yeniden Refah Partisi’nin Rize’de İl Binasının resmen açılışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek beş ilçe başkanlıklarına atama yaptıklarını kaydetti. İl Başkanı Zerdeci, bu kapsamda Merkez İlçe Başkanlığına Ensar Özçelik, Derepazarı İlçe Başkanlığına Muzaffer Metin, Çayeli İlçe Başkanlığına Ahmet Kızılkaya, Ardeşen İlçe Başkanlığına Orhan Çağatay ve Çamlıhemşin İlçe Başkanlığına Fatih Kaptan’ın atamasının yapıldığını ifade ederek diğer ilçeler için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocanın ‘Bir çiçekle bahar olmaz ancak her bahar bir çiçekle başlar’ anlayışıyla Milli Görüş hareketine ikinci baharı yaşatmak ve milletimizin yeniden dirilişini başlatmak üzere yola çıktıklarını kaydeden Rize Kurucu İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın ‘Bir çiçekle bahar olmaz ancak her bahar bir çiçekle başlar’ anlayışıyla 1969 Yılında tüm insanlığın kurtuluşu için yola çıkan ve baharı başlatan Erbakan Hocamızın bizlere emanet ettiği Milli Görüş hareketine ikinci baharı yaşatmak, milletimizin yeniden dirilişini başlatmak, milletimizin ve yedi milyar insanın Kurtuluş ve Selameti için yola çıkılan kutlu kervanın müjdesini milletimize ve tüm İslam Alemine veriyoruz. Elhamdülillah Milletimizin tarihi inancı ruh kökünün doğal bir sonucu olan Milli Görüş zihniyetini hakkıyla temsil etmek, tüm ezilenlere ve mazlumlara umut olmak için kuvvetin değil hakkın üstün tutulduğu bir Dünya, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya düzeni hedeflerine ulaşmak için 23 Kasım 2018 Cuma günü Yeniden Refah Partimizin Kuruluşuyla başlattığımız bu kutlu yürüyüş tüm insanlığa hayırlı ve mübarek olsun.” dedi.

yeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(6).jpg

Rize Kurucu İl Başkanı Zerdeci, yıllardır özlemle ve heyecanla beklenen Yeniden Refah Partisinin kuruluşunun İslam Alemi ve Türk milleti için tarihi bir adım ve dönüm noktası olarak tarihe geçeceğini kaydederek, “Partimizin Kuruluşundan itibaren halkımızdan büyük ilgi ve teveccüh gördük. Artık hayrın kendisi meydana çıkmış çaresizlik, umutsuzluk, alternatifsizlik dönemi bitmiş Yuvaya dönüşler başlamıştır. ‘Artık umut, çare, alternatif var Artık Yeniden Refah var’ diyoruz. Partimizin kuruluşundan sonra yapılan ilk lansman toplantısında atanan 13 İl Başkanları arasında Rize ilimizde bulunmakta. Genel Başkanımız Sayın Dr. Muhammet Fatih Erbakan’nın bizlere vermiş olduğu değeri ve bu kutsal görevi başarıyla icra edip layık olmaya gayretle tüm gücümüzle çalışacağız. İl Başkanlığına görevlendirildikten sonra İl Kurucular Kurulu Yönetimini oluşturduk ve Yeniden Refah Partimizi Rize’de İl Binamızla birlikte resmen açılışını yaptık. Akabininde ilimizde öncelikle beş ilçemizde; Merkez İlçemizde Ensar Özçelik, Derepazarı İlçemizde Muzaffer Çetin, Çayeli İlçemizde Ahmet Kızılkaya, Ardeşen ilçemizde Oshan Çağatay ve Çamlıhemşin İlçemizde Fatih Kaptan kardeşlerimizi Kurucu İl Başkanları olarak atamalarını yaptık. Atamaları yapılan İlçe Başkanlarımız ilçelerinde ilçe kurucu yönetim kurullarını eksiksiz olarak tamamlayıp, resmen açılışlarını yapmışlardır. Kuruluşlarını tamamlayan bu ilçelerimizin tümünde, parti binalarımızın da açılışlarını tamamlamış bulunmaktayız. Kuruluşlarını henüz tamamlayamadığımız ilçelerimiz de, kuruluş çalışmalarımız devam etmekte, kısa bir zaman içinde de eksik olan ilçelerimizi tamamlayıp, ilçe kongrelerimizi yapıp akabinde, il kongremizi yaparak kongre süreçlerimizi bitirip Rize ilimizdeki teşkilat çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Partimiz ilimizde kuruluşundan sonraki süreçte Halkımızdan beklenenin üzerinde büyük bir ilgi alaka ve teveccühüyle karşılaştık. İlimizin her yerinden arayan çok sayıda insanımız hareketin içinde yer almak, destek vermek, görev almak istediklerini bildirdiler.” diye konuştu.

yeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(1).jpg

Başkan Zerdeci, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti: “İlimizde teşkilatlarda görev alan tüm kardeşlerimizle beraber, davamızın çalışma prensiplerine, metodlarına uygun olarak, disiplinli, gayretli bir şekilde önce ahlak ve maneviyat ilkesini kendisine esas almış, toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla görevlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Partimizin kuruluş tarihinden sonraki süreçte, önümüzde olan 31 Mart 2019’daki yerel seçimlere zamanın yeterli olmamasından dolayı katılamıyoruz. Bu durumu bir fırsat bilerek bu süreçte teşkilatlarımızı kaliteli ve sağlam bir şekilde kurup bir sonraki milletvekili seçimlerine iyi hazırlanıp çok daha organizeli ve çok daha güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Halkımızın bizlere gösterdiği büyük teveccühe layık olmayı, üstlendiğimiz görevleri hakkıyla yapmayı, ülkemizin ve insanlığın yaşamış olduğu sorunların çözümünde katkıda bulunmayı Yüce Allah’tan diliyorum.”

yeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(2).jpgyeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(5).jpgyeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(8).jpgyeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(3).jpgyeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(4).jpgyeniden-refah-partisi’nin-rize’deki-5-ilce-baskani-belli-oldu-(7).jpg

Editör: HABER MERKEZİ