Gümrük ve Ticaret Eski Bakanımız ve Rize Milletvekilimiz Hayati Yazıcı, bakanlık görevini devrettikten sonra 3 günlük program için Rize’ye geldi.

Rize’de çeşitli ziyaretlerde bulunmak için AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’la birlikte THY’ye ait tarifeli uçakla Trabzon Havaalanına gelen Hayati Yazıcı’yı yoğun bir kalabalık karşıladı.

Yazıcı’yı karşılayanlar arasında AK Parti Rize il Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt, İl  Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, Ak parti İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri,  belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili yer aldı.

Uçaktan indikten sonra gelenlerle tek tek tokalaşan Yazıcı, daha sonra Çayeli’ne doğru hareket etti. Çayeli’nde öğretmen evinde belediye başkanları ve vatandaşla bir araya gelen Yazıcı, belediye başkanları ve vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Editör: HABER MERKEZİ