Tansu Çiller DP liderliğini kabul etmedi. Bugün Yeniköy'deki yalısında 7 GİK üyesini kabul edecek olan Çiller kararını onlar gelmeden açıkladı.

Milliyet gazetesinden Serpil Yılmaz'ı evinde ağırlayan eski DYP lideri, 'Bugün kesinlikte o gün değil' dedi.  Çiller kendisine başkanlık teklif edecek partililere Genel Başkan Süleyman Soylu etrafında birleşmeye çağırdı.


SOYLU'YA DESTEK

4.5 aydır bu görevde. Bu sürede yapılabilecekler bellidir ve bunlar yapılmıştır, yapılmaktadır. Milletin problemlerini yerinde dinlemek, taban hareketi başlatmak, partiyi yeniden millete mal etmek ve yeni açılımlar oluşturmak üzere Türkiye adım adım dolaşılıyor.

Canla başla yoğrulmaya başlanan iktidar projesinin önünü kesme çabaları var. Bunlara karşı uyanık olma, soğukkanlı davranma, çatışmalardan ve ayrışmalardan uzak durmak gereği öncelik taşıyor.

BUGÜN O GÜN DEĞİL

Dava arkadaşlarımla paylaştığım millete hizmet inancı, benim için bir onur sürecidir. Ülkem ve partim tarafından hizmetime ihtiyaç duyulması halinde, doğru zamanda bunu birlikte değerlendirmek ve şekillendirmek sorumluluk anlayışımın gereğidir. Bugün kesinlikte o gün değil. Genel başkan etrafında kenetlenmek ve tabandan tavana iktidar projesini örgütlemek gerekiyor.

BERABERLİK RUHU KIRAT'I ŞAHLANDIRIR

Ülkemizin bu bulanık ve puslu görüntüsünü aşmak, herkese daha fazla demokrasi, güven ve refah getirmek, milleti bölünmüşlükten kurtarmak, ülkeyi ileriye taşımak yine Kırat’a düşüyor. Bu beraberlik ruhu, milletin hasretle beklediği Kırat’ı hayallerin ötesinde şaha kaldıracak

Editör: HABER MERKEZİ