Çayeli İlçe Danışma Toplantısı İl Başkanı Hasan Karal ve partililerin yüksek katılımı ile yapıldı. Başkan Karal 'Tayyip Erdoğan bu insanlara güven vermiş. Tayyip Erdoğan bu milletin gönlünde taht kurmuş. Bu milletin sevgisini kazanmış. Onun için biz böyle bir liderin peşinden giden insanlar olarak, böyle bir liderin partisinde görev almış insanlar olarak kendimizi onurlu ve şanslı görmeliyiz. Böyle bir liderin memleketimizden olması  bizim için en büyük gurur ve şeref kaynağıdır. Bundan gurur duymalıyız’’ sözleriyle toplantıya damgasını vurdu.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen danışma toplantısına Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, Çayeli Belediye Başkan vekili Mustafa Baltacı, Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Çayeli İlçe Yönetimi, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, Köy ve Mahalle Başkanları ile partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, son 10 gün içerisinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnafları ziyaret ettiklerini belirterek, ‘’Bir çok esnafı dinledik ve ben ümitlendim. Hükümet ve iktidar olarak belki eksik bıraktığımız bir çok konu olmasına rağmen insanlar bu kadroya inanmışlar. Bu kadro iş başında bulunduğu müddetçe bu eksiklikleri tamamlayacak, tamamlayabilir inancına insanlarımız sahip olmuş. Ak Parti elindeki tüm imkanları mümkün olduğunca yine Türk milletinin hizmeti için seferber ettiğine inanmış. Tayyip Erdoğan bu insanlara güven vermiş. Tayyip Erdoğan bu milletin gönlünde taht kurmuş. Bu milletin sevgisini kazanmış. Onun için biz böyle bir liderin peşinden giden insanlar olarak, böyle bir liderin partisinde görev almış insanlar olarak kendimizi onurlu ve şanslı görmeliyiz. Böyle bir liderin memleketimizden olması  bizim için en büyük gurur ve şeref kaynağıdır. Bundan gurur duymalıyız’’

Danışma toplantısından sonra İl Başkanı Hasan Karal beraberinde bazı il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Ali Kar, Belediye Başkan vekili Mustafa Baltacı ve partilerle birlikte esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi. 

 

7.20100211095526..jpg

6.20100211095555..jpg

8.20100211095725..jpg
 
 
 

Editör: HABER MERKEZİ