Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara milletvekili Y.Tuğrul Türkeş ve Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP Çayeli belediye başkan adayı O.Cem Kazmaz’a destek amacıyla ilçeye ziyarette bulundu.

İlçeye gelişinde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Türkeş, yoğun bir sebgi seliyle karşılandı. MHP Çayeli ilçe başkanı Hayati Kork tarafından karşılanan Türkeş, daha sonra MHP Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve MHP Çayeli belediye başkan adayı O.Cem Kazmaz’la birlikte halka hitap etti.

Demokrasilerde siyasi partilerin nöbet usulü vardır diyen Türkeş, “görev başında olan iktidarın görevini yapamaz hale geldiğini, artık nöbet değişimi ihtiyaç olmuştur. Biz de sizlerden Cem Kazmaz beye destek amacıyla aranıza geldik. Son zamanlarda başlayan bir konuşma var iktidar partisine oy vermezseniz hizmet alamazsınız deniliyor. Başbakan2ın memleketinden sesleniyorum, seçim MHP’nin adayını buraya nasıl hizmet getirmiyor, hizmeti getirmezse utanmıyor mu başbakan’dan hep beraber soralım” dedi.

Adaylarımızla sizlerin huzuruna çıktık, sizlerden görev bekliyoruz diyen Trabzon milletvekili Yunusoğlu, “Çayeli sizlerle var, Çayeli’nin Cem Kazmaz’ı var, Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi var, gazanız mübarek, yolunuz açık olsun” dedi.

Çayeli halkından desteklerini bekleyen belediye başkan adayı Cem Kazmaz, “desteklerininiz bizlere gösterirseniz 30 Mart tan sonra Çayeli’nde belediyeciliğin nasıl yapıldığını sizlere göstermek istiyoruz” dedi.

Daha sonra partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Türkeş, vatandaşlarla çay için sorunlarını dinledi. Türkeş, siyasi partilerin seçim bürolarını da ziyaret ederek başarılar diledi. Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır’la da Ak Parti seçim bürosunda bir süre konuşan Türkeş, ilçede gittiği yerlerde babası merhum Alpaslan Türkeş’e benzerliği vatandaşlar tarafından dile getirildi. Ziyareti sırasında Türkeş, Öğretmenevi Düğün Salanunda Taşdemir ailesinin oğullarının düğününe katılarak takısını takarak kısa bir konuşmada yaptı. Çayeli'ndeki ziyaretlerini tamamlayan Türkeş, Madenli beldesine giderek esnaf ziyaretlerinde bulunup MHP Madenli seçim bürosunu ziyaret etti. Daha sonra Türkeş Çayeli'nden ayrılarak Pazar ilçesine gitti.

 


 

 


Editör: HABER MERKEZİ