İbrahim SAKLI

Tuğrul Türkeş, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri Dolayısı ile MHP Çayeli Belediye Başkan Adayı O. Cem Kazmaz'a Destek Vermek amacıyla 15 Mart 2009 Pazar Günü Çayeli'ni ziyaret edecektir.

Bilindiği üzere 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerine yönelik olarak partilerin çalışmaları her geçen gün daha da yoğunlaşarak devam etmektedir. Bu kapsamda Seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi de faaliyetlerini ve tanıtım toplantılarını sürdürmektedir. Bu bağlamda bir açıklama yapan Çayeli Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi O. Cem Kazmaz Çayeli'nin çehresini değiştirecek ve Çayeli'ni bir cazibe merkezi haline getirecek çok yönlü gerçekçi projelerimizi halkımıza tanıtmaya devam ediyoruz, gerek tabanımızın ve gerekse halkımızın büyük bir teveccühüne nail oluyoruz dedi. Sözlerine devam eden Kazmaz yaptıkları esnaf ve ev ziyaretlerinde karşılaştıkları sıcak ilgiden ve halkın kendilerini bağrına basmasından büyük bir mutluluk duymakta olduklarını söyledi. Ayrıca Çayeli'nde bir ilki gerçekleştirerek kontenjandan Belediye Başkan Yardımcılığı'na aday gösterdikleri Leyla Şahinkaya Hanımefendi için kendilerine bayanlardan olağan üstü kutlama ve destek mesajları yağdığını belirterek Çayeli'nde sosyal hayatın gelişmesi ve Hanımlarımızın Belediye'de kendileri ile ilgilenecek doğrudan bir makama sahip olacak olmalarından dolayı büyük bir sevinç duyduklarını ekledi. Sözlerine devam eden Kazmaz gerek gerçekçi ve ehil projeleri ile gerekse tüm halkı kucaklayan politikaları ile önde olduklarını, şu anki Belediye'nin tek alternatifi ve yegane değişim umudu olarak ortaya çıktıklarını ve halkın gücünün kendilerini 30 Mart 2009 Sabahı Belediye Başkanlığı Makamına taşıyacağına güveninin tam olduğunu belirtti.

Bu yönde MHP Adaylarına destek amacıyla İlçemizi ziyaret edecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Kurcusu ve Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in oğlu Ankara Milletvekili Sayın Y. Tuğrul Türkeş 15 Mart 2009 Pazar günü İlçemizde olacaklardır. Sayın Milletvekili'nin yoğun esnaf ziyareti yapacağı ve ilçemizde çeşitli incelemelerde bulunacağı açıklanmıştır.

Ziyaretlerin öğle saatlerine doğru gerçekleşeceği beklenmektedir.

Editör: HABER MERKEZİ