Göktürk FIRAT
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, Rize’de gerçekleştirilmesi planlanan Ovit Tüneli Projesi’nin Rize kadar Trabzon için de önemli olduğunu belirterek projenin hayata geçirilmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Rize İl Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal’ın konuğu olan heyeti AK Parti Rize İl Teşkilatı karşılarken, karşılıklı iyi niyet dileklerinin açıklandığı görüşmede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Karal yaptığı konuşmada, Genç ile her zaman bölgenin sorunlarının çözümü konusunda dayanışma içerisinde olduklarını belirterek Genç ve yönetimini Rize’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç ise Ovit Tüneli Projesi ile ilgili olarak kamuoyunda yanlış bir algılama olduğunu belirterek, “Ovit Tüneli Projesi’nin bölgemiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu konuda kamuoyunda Trabzon’un Ovit Tüneli’ne alternatif arayışlarında olduğu şeklinde yanlış bir algılama var. Ovit Tüneli’nin hayata geçirilmesi için yapılacak tüm siyasi çalışmaların sonuna kadar destekçisi olacağız. Ovit Tüneli sadece Rize için değil Trabzon için de Giresun ve Artvin için de önemlidir. Biz bu konuya bölgesel gelişim olarak bakıyoruz. Ovit Tüneli için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda kamuoyunda oluşan yanlış algılamayı da ortadan kaldırmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ