l Başkanı Hasan Karal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetimi, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi, İlçe Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Kadir Topbaş ve Aziz Babuşcu, Rize İl Teşkilatını ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

26.20101013002613..jpg

Rize İl Başkanı Hasan Karal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çok değerli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve İl Başkanımız Aziz Babuşcu’yu partimizde ağırlamaktan gurur duyduk” dedi.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Rize Teşkilatını gerek referandum başarısından ve gerekse tüm çalışmalarından  dolayı tebrik ettiklerini belirterek, ‘’AK Parti büyük Türkiye’yi ortaya çıkarma ideali peşinde. Her birimizin referandumun hemen akabinde terimiz soğumadan yeni bir motivasyon ve yeni bir heyecanla 2011’e girmeyi istiyoruz’’ dedi.

25.20101013002341..jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, AK Parti Rize İl Teşkilatını ziyaret etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, 'Bu ülkenin yönetimini elinde tutan ve emaneti taşıyan bizler sadece ülke ölçeğinde değil dünya ölçeğinde de bir sorumluluk taşımaktayız. Bu sorumluluk bizim omuzlarımızda. Hz. Mevlana’nın dediği gibi, 'Bir neslin geleceğini bir önceki nesil hazırlar.’diyor. Bizim yaptığımız bütün çalışmalar bizden sonraki kuşaklara ve ülkenin geleceği adına bir çalışmadır. Böyle bir süreçle birlikteyiz. Sizlerle birlikte bu yolda yolculuk yapmaktan ve böyle bir çatı altına bulunmaktan gerçekten haz duyuyorum ve zevk alıyorum.’’ diye konuştu.

İl Başkanı Hasan Karal ziyaretin anısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’ya organik çay hediye etti.

hasan-karal-kadir-topbas.jpg

aziz-babuscu-hasan-karal.jpg

Editör: HABER MERKEZİ