Ülkücü İşçiler Derneği Çayeli Şubesi 4. olağan genel kurul toplantısını yapıldı. 97 üyeden 72 sinin oy kullandığı ve tek liste halinde gerçekleşen kurul toplantısında mevcut başkan Cihan Suiçmez yeniden başkanlığa seçildi.

 

Çayeli şube binası toplantı salonunda gerçekleşen genel kurul toplantısına MHP Rize il başkanı Zeki Mayı, MHP Rize eski il başkanları Zekeriya Berberoğlu ve Hızır Çelik, MHP Rize merkez ilçe başkanı Harun Öksüz, MHP Çayeli ilçe başkanı Hayati Kork, Ülkü Ocağı Çayeli ilçe başkanı İsmail Bayraktutan, MHP Çayeli belediye meclis üyesi Dr. Hasan Kamil ve dernek üyeleri katıldı.

 

Olağan genel kurulda divan başkanlığı yapan MHP Rize il başkanı Zeki Mayı yaptığı konuşmada “ Rize’de Tek Gıda İş ile Öz gıda iş arasında yaşanan sendikal mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi olarak sendikal tavırdan öte sendikal zulme karşı, özellikle AKP’nin kontrolü altında yapılan haksızlığa ülkücü kuruluşlarla birlikte Tek Gıda İş sendikasının mücadelesindeki haklı desteğinin yanında yer almıştır. Yanında yer almamızın sebeplerinin başında Çaykur’un özelleştirme kapsamına alınacağından dolayı merkezi hükümet özelleştirme kapsamında Çaykur’un Tek Gıda İş sacayağını kırmak suretiyle kendi amaç ve beklentilerini hayata geçirmek için bir program başlatmışlardır. Biz bunu tespit edip Ülkücü kuruluşlarla birlikte varlığımızla ortaya çıkıp karşı mücadelemizde başarılı olduğumuz kanatın deyiz. Dolayısıyla Ülküm İşçiler Deneği de aynı paralel içerisinde bizimle beraber Tek Gıda İş’in yanında Hak İş’in bölgedeki zulmüne karşı onurlu bir mücadele vermiştir. Ben kendilerini huzurlarınızda tebrik ediyorum. Bundan sonraki sendikal mücadelelerinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

3. kez başkanlığa seçilen Ülkücü İşçiler Derneği Çayeli Şubesi başkanı Cihan Suiçmez katılımcılara teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada “2001 yılında kurmuş olduğumuz derneğimizin 4. kongresini yapmanın mutluğunu yaşıyoruz. Derneğimiz kuruluşundan bu yana birçok başarılı çalışmaya imza atmıştır, bundan sonrada daha iyi bir şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Değerli üye arkadaşlarımıza 3. kez beni bu göreve layık gördükleri için sonsuz teşekkürlerimiz sunar, onların güvenlerine layık olmak ve daha başarıya koşmak vazifem olacaktır. Ülkücü işçiler ilkeli, bilgili, dürüst çalışmalarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” dedi.



Daha sonra üyeler ve kongreye katılan davetliler düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Editör: HABER MERKEZİ