CHP il başkanı Mehmet Aslankaya eski başbakanı bir hafta önce yerden yere vuran devlet bakanını dürüst siyasete davet etti.

CHP il başkanı Mehmet Aslankaya yaptığı açıklamada “ Sayın bakan bir hafta önce eski başbakan Mesut Yılmaz için ağır kelimeler kullanırım demişti. Şimdi ne oldu, Sayın Yılmaz kimseye destek vermeyeceğini söyleyince iyi mi oldu. Devletin bakanlık koltuğunu işgal eden Sayın Yazıcı yi dürüst siyasete davet ediyorum. Sayın Yılmaz dün ne idiyse bugün de odur. Yılmaz kişilik değişmedi, kendi siyası yolunu kendi belirledi. CHP olarak saygı duyarız. Ancak sayın bakanın laf değiştirmesi bir bakana yakışmaz. Dün yerden yere vurduğun eski başbakan bugün saygı görüyorsa bu dürüstlük değil” dedi.

Aslankaya bazı haber sitelerinde yer alan Remzi Kazmaz in açıklamaları ile ilgili olarak” Kazmaz kim ki Mesut Yılmaz i eleştirsin. CHP kapısında yer bulamayan ve partimiz ile hiçbir bağlantısı olmayan şahıslar CHP çatısı altında konuşamaz. Kazmaz in partimiz ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Karın ağrısı olabilir. Bizi bağlamaz. Biz adayımızı belirledik. Bu kişilerin lafları asla CHP yi bağlamaz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ