DP Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyocu'dan Gündeme Dair bir açıklamalarda bulundu. Aynen yayınlıyoruz.

 

                                         KAMUOYUNA DUYURULUR

Siyasette öncü ilçe Çayeli diyerek, temiz, dürüst, toplum için faydalı bir siyaset anlayışını Çayeli’ne hâkim kılmaya çabalıyoruz. Başbakanımız Sayın A. Mesut YILMAZ Çayeli’nin Türkiye’ye armağan ettiği büyük bir devlet ve siyaset adamıdır. Onu Çayeli’nde sadece bir iki kişi değil hizmet denildiğinde ondan istifade eden tüm Çayeli halkı temsil etmektedir. Çayeli’nde değerler üzerinden yapılan kutuplaştırıcı bir siyaset anlayışı istismar eden bir siyasetçi karakterini ortaya çıkarmıştır.

Başbakanımız Sayın A. Mesut YILMAZ’ı istismar ederek siyaset yapan birkaç kişi, onun Türk siyasetinde oluşturduğu tüm değerleri ayaklar altına alarak, sadece kendi ikballeri uğruna hareket etmektedirler.  Bu kişiler, yönetim kurulumuzdan partimizin meclis üyesi olmak için istifa eden, Demokrat Parti Başkan Yardımcımız Muhammed SAFİ’yi  ANAP’ın kurucu İlçe Başkanı yapmakta tereddüt etmediler.

Toplumun kabul etmediklerini zorlayarak, şekillendirerek yaptırmanın partilere fayda getirmeyeceği, siyasetin dürüstlükle, doğrulukla ve vatana hizmet aşkı ile yapıldığında kalıcı başarılar sağlandığı Demokrat çizgide ispatlanmıştır.

Çayeli’nin beklentilerini karşılayacak en ciddi aday olan, herkesi ve her kesimi kucaklayan adayımız Sayın Mustafa SÖZER’in yükselişi karşısındaki engellemelere boyun eğmeyeceğimizi,   Parti Kültürümüzden aldığımız ahlaklı, dürüst ve temiz siyaset değerlerimizle adayımızı şevk ve inançla desteklemeye devam edeceğimizi kamuoyuna saygı ile bildiriyoruz.   16 Ocak 2009

 

                                                            Selman KALYONCU

                                                            Demokrat Parti Çayeli İlçe Başkanı

 

 

Editör: HABER MERKEZİ