MHP MYK üyesi ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Kazmaz seçim öncesi verilen sözlerin unutulduğunu söyleyerek” Artık herkes topu birbirine atmakta, Rizeli verdiği oyun ve verilen sözlerin hesabını sormalı” dedi.

53 Gazeteciler Derneğinde Gazeteciler ile bir araya gelen MHP eski milletvekili adayı ve Uluslararası ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Cem Kazmaz Rizeli seçmenin bir kez daha kandırıldığını söyledi.

 53 Gazeteciler Derneğinde açıklama da bulunan Cem Kazmaz Daha önce Rize “de yaşanan bazı HES örneklerinin benzeri Artvin ilinde yaşanmakta Toprağı, suyu ve havasını bozdurmak istemeyen insanların mücadelesi var, biz bu insanların yanındayız, birileri cebini dolduracak diye doğayı bozduramayız. ÇED raporları iptal edilen, Yürütmeyi durdurma kararı verilen bir yerde Bakanın talimatı ile müdahale edilmekte. Buraya müdahale edenler İdil, Cizre ve Sur ilçelerine baksınlar. Haramzadeler hukuk kararına saygı duymalı” dedi.

  Bahçeli’nin dedikleri çıkıyor

Kazmaz Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin 2009 yılında dediklerinin çıktığını söyleyerek” Habur sınır kapısından Türkiye ”ye giren teröristleri kucaklayanlar ve çözüm sürecini başlatanlar artık genel başkanımızın dediğine gelmekte, o tarihlerde başlatılan çözüm sürecinde PKK gerekli yığınağı yaparak bugün bu yığınak ile asker ve polisimize saldırmakta. Cizre’den sonra şimdi de İdil ”de çatışmalar başladı. Bahar ayında bu çatışmaların daha da artacağını düşünüyoruz. İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz” dedi.

  Arabistan uçakları giriyor

Kobani”ye Türk uçaklarının giremediğini söyleyen Kazmaz “ Türk uçaklarına füzeler kilitlenmiş, Arabistan uçakları Kobani bölgesine giriyorlar.  Hükümet Boğaz ”da PYD eş başkanlarını balıkla ağırlamıştı, şimdi ise bu adamlar terörist diyorlar. Bugüne kadar ABD, Rusya, Irak, İran, Mısır, PKK, PYD bunların karşısına bugüne kadar olan bir siyaset olmamıştır” dedi.

 Çay kanunu bizimle paylaşılmalı

Çay kanununun kaçakçılar ile değil siyaset ve STK lar ile paylaşılması gerektiğini söyleyen Kazmaz “ AKP nin ceza alan eski vekili ile çay kanunu hazırlanamaz. Çıkacak olan Çay kanunu üretici ve ÇAYKUR “un yanında olmalı. Rize çayının üzerine dolaşan elleri Rizeliler her zaman kırarlar. İnşallah çay kanunu kaçak çaycıların stratejisi olmaz. Çaykur Genel müdürü doğru işler yapmakta, Ankara ”da duyduğum bazı siyasiler ÇAYKUR’u yıpratma kampanyası başlattı. Amaçları ÇAYKUR “un özelleşmesini sağlamak, Çaykur kapasite artırımına gitmekte bu anlayış ile özel sektörlerin taban fiyatını kırmak istemekte, bu konuda Çaykur ve Genel Müdürün yanındayız” dedi.

 Rizelileri rezil ettiler

Timya vadisinde yapılan binanın yıkılması ile Türkiye ”de inşaatçı olan Rizelilerin rezil edildiğini söyleyen Kazmaz” Bunlara inşaat ruhsatı verenlerden hesap sorulmalı, kaygan zeminde inşaat yaparak sonradan yıkanlar milletin vergilerinden bu paraları ödemekte ayrıca insanların konutları gecikmekte” dedi.

 Sözler tutulmadı

Rize “de seçim dönemlerinde verilen sözlerin tutulmadığını belirten Kazmaz “ Şimdi vekiller Belediye başkanını suçlamakta, Belediye Başkanı hangi partiden, verilen sözler nerede, Başkan AK Parti ”den değilse hangi partiden. Ayrıca Rize hava alanı gündemden çıktı,  Hava alanı oy avcılığının başka bir projesi konumuna mı düştü. Rizeli verdiği oy a sahip çıkmalı ve verilen sözleri hatırlatmalı” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ