Mustafa BAYRAK

İkizdere belediye başkanı Hasan Kösoğlu İkizdere de seçim çalışması yapmadığını söyleyerek” Ben işime bakıyorum. Hizmet etmeye devam ediyorum. Hiç kimseden oy istemeye gitmiyorum. Hizmetlerim ortada halk görüyor. Destek verirse yeniden başkan olurum” dedi.

AKP den İkizdere belediye başkanı Olan Hasan Kösoğlu, 5 yıldır İkizdere ye hizmet ettiğini söyleyerek kimseden oy istemeye gitmediğini belirtti.

İkizdere’nin AKP den belediye başkanlığını 5 yıldır yürüten Hasan Kösoğlu hiçbir seçim çalışması yapmadığını söyleyerek ”Kimseye gidip bana oy verin, şunları, bunları yapacağım demiyorum. Geçmiş 5 yıldır ilçeme herkes beni tanır. Ne yapacaklarımı ve yapamayacaklarımı bilir. İlçede benimle birlikte 6 tane aday var. Diğer 5 aday kapı, kapı gezerek oy istiyorlar. Ben işime bakıyorum. Günlük işlerimi yapıyorum. Hiç kimsenin kapısına giderek veya toplantılar yaparak oy istemiyorum. Halk beni biliyor ve tanıyor. Yeniden AKP den aday olduğumu da biliyor. Halk yeniden görev verirse 5 yıl daha hizmet ederim” dedi.

30 yıldır ilçede görev yaptığını söyleyen Hasan Kösoğlu daha önce TEAŞ ta yöneticilik yaptığını ve son 5 yıldır belediye başkanlığı yaptığını söyleyerek ”Kime kendimi anlatacağım. Bu halk beni biliyor. Kimseden oy istemem” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ