Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kitle iletişiminde son noktaya ulaştı. Bazı ilköğretim okullarında Atatürk Köşesi benzeri Sarıgül Köşeleri yaptırıldı.

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulunu görür görmez duvardaki H. Edip Adıvar İlköğretim Okulu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından yaptırılmıştır yazısıyla karşılaşıyorsunuz.

Bu yazılara muhtarlıklardan, köy derneklerinden ve daha başka pek çok yerden alışkın olan Şişlili veliler asıl şokla içeri girdiklerinde karşılaşıyor.

Okulun eski hali, Sarıgülden Önce başlığı altında sunulurken; yeni halinin fotoğrafı Sarıgülden Sonra yazısı altında veriliyor.

Bunun dışında Mustafa Sarıgül’ün siyaset yaşamından kareler de duvarları süslüyor. İşte Sarıgülün Halide Edip Adıvar İlköğretim Okuluna asılan bazı fotoğraflarının alt yazıları:

Sarıgülden önce, Sarıgülden Sonra, Eğitim ve öğretime desteğimiz aralıksız devam ediyor, Türkiyenin en büyük ulusal bayrağını Şişlide dalgalandırdı, Öğrencilik yılları Talatpaşa İlköğretim 1966, Eğitim ve öğretime yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik Mustafa Sarıgüle teşekkür belgesi verdi, TBMM 18. Dönem milletvekili Mustafa Sarıgül yemin töreninde, Çocuklar geleceğimizdir Şişliden 12,500 gençle Anıtkabirde.

Kaynak :Haber1 

Editör: HABER MERKEZİ