KARAYALÇIN DEĞİL BU PANKART KORKUTUYOR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçimi kesin kazanacağını günler öncesinden açıkladı. Gökçek, CHP'nin Murat Karayalçın'ı aday göstermesi üzerine, 'Geçen sefer 300 bin oy fark atmıştım, bu kez fark 500 bin olur' diyerek kendisine ne kadar güvendiğini açıkladı. Ancak son günlerde Melih Gökçek'in keyfini kaçıran bir olay meydana geldi. Gökçek, yerelseçimler öncesinde, rakibi Karayalçın'dan daha çok, bu pankarttan çekiniyor.



MESUT YILMAZ'I BİTİREN PANKART
Fenerbahçe taraftarı,  2002-2003 sezonunda Futbol Federasyonu'nun G.Saray'ın Roma'da yaşadığı şiddet olayları sonrası ligde Trabzon ile yapacağı maçın ertelenmesine tepki gösteren bir grup F.Bahçe taraftarı, kararda etkisi olduğunu düşündükleri dönemin Mesut Yılmaz'a tepki göstermiş ve 'Sandıkta görüşürüz Mesut Bey' yazılı pankart açmıştı. 2002 yılından sonra Mesut Yılmaz'ın siyasi kariyerinin izlediği seyri bilmeyen yok. Önce Meclis'ten, sonra da uzun bir süre siyasetten silindi. Yılmaz son seçimlerde Rize Bağımsız Milletvekili olarak Meclis'e döndü ancak siyasi gücü ve etkisi tamamen yok olmuş olarak. Fenerbahçe taraftarı, Mesut Yılmaz'ın kabusu olan o pankartı şimdi de Melih Gökçek için açmaya hazırlanıyor.  

'SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ MELİH BEY'
Fenerbahçeli taraftarlar, Ankara 19 Mayıs Stadı’na, üzerinde “Sandıkta görüşürüz Melih bey” yazılı bir pankart sokmak ve bu pankartı maçta açmak için çaba harcıyor.

Ankaraspor ile Kadıköy’de oynanan maçtan sonra karşılaşmanın hakemi ile ilgili bazı ifadeleri olan ve bu nedenle de Fenerbahçelilerin tepkisini alan Melih Gökçek’i protesto etmek için hazırlık yapan sarı-lacivertliler, Cemal Aydın’ın müdahalesi yüzünden Ankaragücü maçının hakeminin değişmesine neden olan gelişmelere de tepki verecek. Sarı-lacivertliler tribünlere pankart sokamazlarsa, protesto eylemini stadın dışında yapacaklar.

Fenerbahçe taraftarının Mesut Yılmaz için açtığı pankart, polis tarafından toplatılmıştı...

Kaynak: Ensonhaber 

Editör: HABER MERKEZİ