Şevki Yılmaz´ın yaptığı açıklamaların ´Deli Saçması´ olduğunu ifade eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Ertan Yülek, ´Yılmaz´ın yaptığı bu açıklamalar ruh halinin bozulduğunu gösteriyor´ dedi.

Ajans5.com´a yaptığı değerlendirmelerde Yılmaz´ı sert sözlerle eleştiren Yülek, ´Şevki Yılmaz´ın yaptığı açıklamalar tamamıyla deli saçmasıdır. Saadet Partisi´ni Ergenekonculukla suçlamak akıllı bir insanın yapacağı iş değildir. Çünkü Saadet Partisi Ergenekon´dan en büyük darbeyi yemiş bir harekettir. Yılmaz yaptığı açıklamada tutarlı değildir. Tutarlı olsa kendiside Ergenekoncu manası çıkar çünkü.´dedi.

BU ŞAHISLA MUHATTAP OLMAYA DEĞMEZ
Esasen Şevki Yılmaz´la muhatap olmayı değmez diyen Yülek, Siz sordunuz diye söylüyorum, bu kardeşimizin bu çıkışının iki sebebi vardır. Birinci sebep Ruh hali bozulmuştur, ikinci sebep ise AKP´den nemalanmak istemektedir. Bir zamanlar Milli Görüş için kapı kapı gezip, gözyaşı döken ve döktüren Yılmaz nasıl olurda bunları söyleye bilir anlayamıyoruz. Bunun başka bir açıklaması da yoktur.´ şeklinde konuştu.

YA DÜN SAMİMİ DEĞİLDİ YA DA BUGÜN
Şevki Yılmaz´ın yaptığı açıklamalara sinirlenen Yülek, ´Yılmaz ya dün samimi değildi, yada bugün. Çünkü bir zamanlar Türkiye ve Dünyayı kurtarmak ve Yeni bir Dünya kurma projesinin hayata geçirmek için çalışan bir kadronun içerisinde faaliyet gösterip, bugün reel politiğe teslim olmuş, dış güçlerle işbirliği içerisinde ki bir siyasi parti olan AKP´nin safında yer almak anlamsızdır. Dün Milli Görüş için gözyaşı döküp, bugün AKP´ye gözyaşı döken ve döktüren Yılmaz, ya dün samimi değildi, yada bugün. Bunun cevabını da kendisi versin.´ ifadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ