Geçtiğimiz günlerde Rize’de vatandaşlar buluşan, esnaf ziyareti yapan, ardından da salon programında STK’lar, muhtarlar, çay üreticileri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu Rize ziyaretinden memnun ayrıldığı öğrenildi. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'nun Trabzon yerel basınında değerlendirdiği ziyarette Kılıçdaroğlu'nun Rize ziyaretinden memnun kaldığını aktardı.

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız, Rize’de hem salon hem de alan ziyareti yaptı. Alanda gerçekten güzel bir ilgi vardı. Her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı. Esnaf ziyaretlerinde de aynı şekilde. Salon programında ise STK’lar, muhtarlar ve çay üreticileri ile bir araya gelindi. Genel Başkan, bölgemizden memnun ayrıldı” dedi.

RİZE’NİN TAPUSU ERDOĞAN’DA DEĞİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rizeli olmasından dolayı Hacısalihoğlu, “Sayın Erdoğan, Rizeli olabilir ama Rize’nin tapusu Erdoğan’da değil. Türkiye Cumhuriyetinin illerinden biri. Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Rize’de de oylarımız yükseselecek. İktidarın son yıllarda kötü uygulamaları çerçevesinde işçisinden, emeklisine her yerde sıkıntı var. Bunlar yanlış ekonomi politikalarının sıkıntısı. Trabzon ve Rize dahil tüm Türkiye’de oylarımız yükselecek” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ