Dilek ASLAN

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Belediye Başkan adayını tanıttı. Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Zeki Mayi, Tek Gıda İş Sendikası Rize Bölge Başkanlığında düzenlediği Aday tanıtım ve Olağan kongre toplantısında MHP Rize Belediye Başkan adayını açıkladı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı MHP aday tanıtım programına İl Başkanı Zeki Mayi; “Hepinizin yakinen tanıdığı bir arkadaşımızı MHP Rize Belediye Başkan adayı olarak seçtik. Bilgili, dürüst, seviyeli, saygılı, devlet yönetiminde deneyimi bulunan Cevat Çiçek arkadaşımızı Belediye Başkan adayı olarak seçtik” dedi.

Bu görevi bana layık gören herkese teşekkür ediyorum diyen Çiçek; “Rizeli hemşerilerim hepinizi selamlıyorum. Allah sizinle birlikte olmayı bir daha nasip eyledi. Erişilmesi zor olan bu şerefli yolda sizlere hizmet edebileceksem ne mutlu bana. Beni bu göreve layık gören tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum. Ülkemiz yerel seçime gidiyor, bu seçim önceki seçimler gibi değil. Bu seçim çok önemli, içinde bulunduğumuz sıkıntılar bütün insanımızı mengeneye sıkıştırmış durumda. Bu seçim sıradan bir belediye seçimi değildir. Bu seçim ülkenin geleceğini belirleyecek kararların alınacaktır. Bunlar, yanlış yapanlara dur deme seçimleridir” dedi.

Yıllardır desteklediğimiz siyasilerin bir hizmeti olmamıştır'
Çiçek, “Ülkede taş kalmadı, her şey satılıyor. İnsanlarımız sıkıntı içerisinde. Bu seçim yerel bir seçim olarak değil, ülkenin var olma seçimi olarak düşünüp, görmemiz gerekir. Rizeli olarak duygusal davranıyoruz, bu duygusallığımızdan sıyrılmamız lazım. Yıllardır desteklediğimiz siyasiler Rize’ye ne hizmetleri olmuştur. Bunları değerlendirmemiz gerekir.

Yetki alırsak Rize’yi göç veren bir şehir değil, doğduğu yerde doyabilen bir şehir haline getireceğiz. Ben Rize’ye siyasi zevkimi tatmin etmeye değil, Rize Belediye Başkanı olmaya geldim. Ülke nasıl yönetilir çok iyi biliyorum, biz Rize’yi göç veren değil, yaşanılan bir şehir yapacağız. Biz, bizden olmayana yaşam hakkı yok demeyeceğiz. Rize’ye şeffaf, adaletli bir yönetim getireceğiz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ