Anavatan Partisi seçim bürosundan basın kuruluşlarına servis edilen yazı ve fotoğraflar, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ne kadar renkli geçeceğinin de bir örneği gibi.

VATANDAŞIN KENAN BIYIK İLGİSİ başlığıyla Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığı tarafından servis edilen haberde şu ifadelere ve resimlere yer verildi:

(Not: Haber hiçbir düzeltme yapılmadan aynen aktarılmıştır)

Anavatan Partisi'nden Rize Belediye Başkanlığı'na aday olan Kenan Bıyık'ın seçim çalışmalarında kullanacağı araca şimdiden vatandaşın ilgisi yoğun oldu.
Seçim çalışmalarına yeni başlayan ve ilk olarak esnaf, banka,taksi durakları ve iş hanlarını dolaşan Kenan Bıyık'ın seçim aracı sokaklarda boy göstermeye başladı. Sabah saatlerinde seçim bürosuna geçen araç, vatandaşın ilgi odağı oluyor.
Yolunun düştüğü her yerde vatandaşın ilgisiyle karşılaşan seçim aracı, resim çektirmek isteyenlere de hizmet ediyor. Balıkçı esnafından, dağcısına, gencinden, yaşlısına, 7'den 70'e herkes, Kenan Bıyık sevgisini objektiflere yansıttı.
Mevcut belediye başkanına tepkilerini dile getiren vatandaşlar, 'Allah'ın izniyle Kenan Bıyık kazanacak. Oyumuz onun, Rize Belediyesi başkan görecek' şeklinde düşüncelerini de paylaşmayı ihmal etmediler.
 
KAYNAK: PAZAR53.COM

SERVİS EDİLEN FOTOĞRAFLAR:









Editör: HABER MERKEZİ