Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, eski başbakanlardan Ahmet Mesut Yılmaz’a yönelik sosyal medyada yapılan hakaretlere sert tepki gösterdi. Rizeli hemşerileri olarak Mesut Yılmaz’a sahip çıkılması gerekildiğini belirten Kadıoğlu, Rize’de yapılan havalimanının isminin Ahmet Mesut Yılmaz Havalimanı olması gerektiğini vurguladı. 

CHP OLARAK DESTEKLİYORUZ
Başkan Kadıoğlu, “Son zamanlarda hasta olan eski başbakanlarımızdan Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin Rize’de yapılan havaalanına verilmesini destekliyorum. Çayeli’nin evladı ve Rize’de siyaset üstü bir kişiliği olan Sayın Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin Rize havaalanına verilmesini Çayeli CHP olarak destekliyoruz” dedi. 

DİNİMİZİ KENDİ EMELLERİ İÇİN KULLANAN KİŞİLERİ KINIYORUM
Kadıoğlu, “Son günlerde bazı tarikat mensuplarının Sayın Mesut Yılmaz’ın hastalığıyla dalga geçerek hakaretlerde bulunan iblis, Kansız, şeref yoksunu, adi insanları ve güzel dinimizi kendi emelleri için kullanan kişileri kınıyorum. GATA’da Ali Edizeri başhekim yardımcısı yapanları da kınıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.
 

Editör: HABER MERKEZİ