CHP Rize belediye başkan adayı Remzi Kazmaz insan odaklı yerel bir yönetimin olmadığını söyleyerek” Rize de birileri parmakla gösterdi halk seçti.  Artık 29 yıl sonra 29 Mart yerel seçimlerinde halk yerel yönetimde söz sahibi olacak” dedi.

Mustafa BAYRAK

RİZE: CHP Rize belediye başkan adayı Remzi Kazmaz düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında hedeflerini ve ilkelerini anlattı.

Şehir kulübünde kahvaltılı basın toplantısı yapan Rize CHP belediye başkan adayı Remzi Kazmaz hayatının hep mücadele içinde geçtiğini söyleyerek “Benim doğduğum büyüdüğüm topraklara vefa borcum var. Bu borcumu ödemek için Rize de CHP den aday oldum. 29 yıl önce Rize de yerel yönetimde CHP vardı. O dönemde halk ile çalışan bir başkan vardı. Şimdi 29 yıl sonra 29 Mart ta yine halk ile birlikte çalışacak bir yerel yönetim olacak. Rize den 2 başbakan geçti. Hizmetlerine teşekkür ederim. Ancak Rize de sadece parmakla gösterip seçtirdiler. Halk kendi yönetimini kendi yapmadı. Bizim projelerimizde halk kendini idare edecek. Halk meclisleri karar verecek. İnsan odaklı bir yerel yönetim olacak. Bu şehre iyi bir avukat gerekli. Halkın çıkarlarını savunacak, halkın yanında olacak bir avukat ben buna adayım” dedi.

Kazmaz Rize de Rizeli birçok üniversite öğrencisinin iş bulamadığını ancak çeşitli illerden gelen gençlere siyası amaçlı iş verildiğini söyleyerek “Siyaset uğruna gençlik heba ediliyor. İlimiz de imar kırlılığı var Rize’nin kurtuluşu bir ölçüde Turizme bağlı, burada her şeyi ben bilirim zihniyeti var. Artık halk iktidar olacak. Rize dışa bağımlılıktan kurtulacak. Sosyal demokrat belediyelerde yönetim farklıdır. Trabzon ve Eskişehir’i bu konuda gösterebilirim. Benim ilkelerimde rüşvetçilere ve hırsızlara yer yok. Diğer herkese kapım açıktır” dedi.

CHP Adayı Remzi Kazmaz Rize de bir poşet makarna ve bir çuval kömüre halkı kandıramayacaklarını söyleyerek “Rize halkı erdemlidir. Bu tip oyunlara gelmez. Hep bizim uşağımız dediler oy aldılar. Artık buna halk dur diyecek. Ben kimseden oy istemiyorum. Ben projelerimi anlatacağım. Yapabileceklerimi söyleyeceğim. 28 Mart a kadar benim projelerime destek verecekler bana oy verecek. Eğer halk bana güvenirse 29 Mart ta vekâletini bana versin. Rize de 1600 kişiyi sudan zehirlediler. Yağmurun bol olduğu bir ilde su sıkıntısı yaşanıyor kimse diyemez. Sudan zehirlenenler in de avukatlığını yapmaya hazırım. Rize belediyesi 170 yer sattı. Bugün satılan yerler içler acısı durumda” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ