1980 öncesi Ülkü Ocakları İstanbul il Başkanlığı yapmış, Alpaslan Türkeş’e en yakın isimlerden biri olan Recep Öztürk 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimler öncesinde ve 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşen Referandum sürecindeki basına yansıyan beyanlarının kamuoyunca yanlış anlaşıldığı kanısına vararak sitemize açıklamada bulundu.

Takriben bir seneye yaklaşan bir zaman aralığının ardından  ‘’BABAOCAĞI’’ndayım. Dostlarımla birlikteyim. Mevla’ma sonsuz hamd-ü senalar olsun.

3-4 gündür gönül dostlarımla sohbetler ediyorum. Bu sohbetler sonucu anladım ve iman ettim ki, başta Çayeli ve çevresinde olmak üzere, Recep ÖZTÜRK’ü tanıyan veya tanımayan birçok ülküdaşımı üzüntüye ve yanlış anlaşılmaya sevk etmişim. Gerek yerel seçimler ve gerekse Referandum sürecindeki tavrıma yanlış manalar yüklenmiş. Mesele tamamen başka mecralara çekilmiş veya çekilmek istenmiş. Konu alabildiğine manipüle edilmiş!

Doğrusu, şaşırmadım. Hayrete düşmedim. Zira Türkiye’de bu işler maalesef bu şekilde götürülüyor. Ve yine maalesef bir konuyu her kesim farklı yorumlamak suretiyle kendine RANT aracı olarak kullanabiliyor.

Altını çizerek söylüyorum:

RECEP ÖZTÜRK’ÜN BULUNDUĞU YER, SON NEFESİNE KADAR BULUNACAĞI YERDİR. YANİ, ÜLKÜCÜ HAREKETTİR. BU YERİN SİYASETTEKİ ADRESİ MİLLİYETÇİ HAREKETTİR.

RECEP ÖZTÜRK’TE ÜLKÜCÜLÜK, ONUN MÜSLÜMANLIK VE TÜRKLÜĞÜ KADAR TAVİZ VERMEYECEĞİ VE ASLA VAZGEÇMEYECEĞİ BİR KAVRAMDIR.

RECEP ÖZTÜRK’TE ÜLKÜCÜLÜK BU UĞURDA ÇİLEYİ, DERDİ, İZDİRABI VE ÖLÜMÜ ZEVK SAYMAKTIR. RECEP ÖZTÜRK’TE ÜLKÜCÜLÜK DAMARLARINDA DOLAŞAN KANDIR, ALDIĞI NEFESTİR, TAŞIDIĞI CANDIR… KADER VE ALIN YAZISIDIR!

RECEP ÖZTÜRK’TE ÜLKÜCÜLÜK İSMİNİN ÖNÜNDEKİ YÜCE ÜNVANDIR. RECEP ÖZTÜRK’Ü RECEP ÖZTÜRK YAPANDIR…

O’NA ÜLKÜCÜ-MİLLİYETÇİ HAREKETİN KAZANDIRDIĞI BU MAKAM YETER.

BU YÜCE DAVANIN KAZANDIRDIĞI DOSTLAR YETER.

Bu gönül dostlarımı, yanlış anlaşılarak üzüntüye, derin düşüncelere çark ettiğim için herkesin bana hakkını helal etmesini istiyorum.

Bu vesileyle, bütün Türk Milleti’nin ve İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. İki Cihan saadeti diliyorum.

Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.

Recep ÖZTÜRK



Editör: HABER MERKEZİ