Pazar Ülkü Ocağı Başkanlığı'na Adnan Kaboğlu getirildi. Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı İmdat Önçırak'ın da katıldığı Pazar temsilciliğindeki devir teslim töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı.


Görevi yardımcısı Adnan Kaboğlu'na devreden eski başkan Cumali Salep Devir teslim töreni öncesinde yaptığı konuşmada, “İşlerimin yoğunluğundan dolayı başkanlığı Adnan başkanımıza devrediyorum. Vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Adnan Kaboğlu ise yaptığı konuşmada kendisine görevi layık görenlere teşekkür ederek, “Teslim alacağım bu bayrağı layığınca taşıyacağıma, ilim ve irfan yuvası ocağımın amacına hizmet için her koşulda sonuna kadar çalışacağıma herkesin huzurunda söz veriyorum. Görevde bulunacağım süre içerisinde ocakta bulunan kardeşlerimle tek tek ilgilenerek aramızda oluşması gereken birlik ve beraberliği layığıyla sağlayacağım. Vatanımızın bağımsızlığı ve toprak bütünlüğümüzün hedef alındığı, ihanetlerin had safhaya ulaştığı özellikle içinde bulunduğumuz şu dönemde mücadelemizi daha dikkatli bir şekilde devam ettireceğiz.” diye konuştu.



Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı İmdat Önçırak da yaptığı konuşmada son dönemlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, “Tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum. Biz Ülkücü hareket olarak bu milletin bekası için kanımızın son damlasına kadar mücadele vereceğiz. Ülkü Ocakları olarak Türk milliyetçileri yetiştirmek bizim en kutsal görevimizdir. Bu doğrultuda Rize Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Toplumumuzun genelinde mevcut olan ahlak çöküntüsünü önleme anlamında ülkücü gençlik olarak yeniden gençlerimizi öz değerlerine kavuşturmak için mücadelemiz devam ediyor. Bunun sonucunda Pazar ülkü Ocağı'nda bir atamamız gerçekleşmektedir. Burada eski başkanımıza teşekkür ediyor yeni başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları Pazar İlçe Temsilciliği'ne atanan Adnan Kaboğlu'na Rize İl Başkanı İmdat Önçırak tarafından, Türk Bayrağı'na sarılı Kur'an-ı Kerim verilerek yeni görevlendirme gerçekleştirildi.



Törenin ardından Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı İmdat Önçırak ve Pazar İlçe Temsilciliği'ne atanan Adnan Kaboğlu, aynı binada bulunan MHP Pazar İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundular.

Kabulde hazır bulunan MHP Pazar İlçe Başkanı Ziya Üstbaş da Pazar İlçe Temsilciliği'ne atanan Adnan Kaboğlu'nu tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.


Editör: HABER MERKEZİ