DP; Bakire manken Şebnem Schaefer'i Şişli'den Belediye Meclisi Üyesi adayı yaptı... Siyasette daha aktif rol almak istediğini belirten Schaefer, 'İki yıl önce Demokrat olduğum için Demokrat Parti'ye üye oldum. Bugüne kadar partimin bana verdiği bütün görevleri yerine getirmeye çalıştım' dedi. . Genel başkanları Sayın Süleyman Soylu'ya duyduğu güven ve inanç ile belediye meclis üyeliği adaylığını kabul ettiğini söyleyen güzel manken, 'Daha iyi ve güzel bir Türkiye için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyorum. İstanbul'un en güzel ilçesi Şişli'yi daha modern bir kent yapma hedefiyle yola çıkan Belediye Başkan Adayımız Salih Kuyan ile birlikte taşın altına elimizi koyuyoruz' dedi.
 

 
AK PARTİ'YE SOSYETİK ADAY
Sosyetik güzel Biricik Suden'i Beyoğlu Meclis Üyesi adayı olarak ilan etti... Biricik Suden'in eşi de çok ünlü bir isim... Bildiğiniz gibi Mazhar Alanson ile evli...

Biricik Suden, Seçimi kazanırsa, belediyenin tasarım danışmanı olacak.

AK Parti'nin belediyeciliğini başarılı bulan suden şunları söyledi: 'Politik söylemlerim olmayacak. İnandığım insanlarla birlikteyim. Kadir Topbaş ve Ahmet Misbah Demircan çok başarılı. Bu bana yetiyor. Siyaseti bu anlamda yaşıyorum.'

Suden, eşi Mazhar Alason'un da kendisine destek olduğunu belirtti: Onun rahatsız olacağı şeyi yaşamıyorum asla da yaşamam.
 
 
SP'YE TİYATROCU ADAY Saadet'in güzeli Esra Acun, Ankara Çankaya belediye başkan adayı oldu... O da bir tiyatrocu...

1973 yılında Ankara’da doğan Acun, Demokrat Parti eski Kayseri Senatörü Dursun Acun’un kızı.

Ankara Konservatuarı’nda iki yıl tiyatro eğitimi alan Acun, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda misafir oyuncu olarak görev yaptı.

Türkiye’nin ilk kadın pondomim sanatçılarından olduğu ifade edilen Acun, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Bekar olan Acun’un, SP Kadın kolları toplantılarına katıldığı ifade edildi.
 
milliyet


 
Editör: HABER MERKEZİ