Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli ilçe başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, “1 Nisan da yine birbirimize selam vereceğiz” dedi.

CHP Çayeli İlçe Başkanı Kadıoğlu yaptığı açıklamada İYİ Parti ve CHP ortak Çayeli Belediye Başkan adayı Meliha Çomoğlu’na oy isteyerek “Çayeli’nde devrim zamanı ilk kadın belediye başkanını seçeceğiz haydi Çayeli belediyeyi ele almaya” dedi.

Kadıoğlu, 31 Mart yerel seçimlere giderken Çayeli’nde deki yurttaşlara sesleniyorum. Bu seçimde kime oy verirseniz verin 1 Nisan da yine birbirimize selam vereceğiz. Ancak saygı değer vatandaşlarım bizi bölüştüren bizi beka sorunu olduğunu söyleyip oy devşirenlere değil birleştirenlere oy vermenizi istiyorum. Vatandaş aş, iş derdinde bunlar şaşalı derdinde halkı azarlayan, bölen ve aşağılayan değil halkın yanında olana oy vermenizi isterim. Şimdi ben size bazı şeyleri anımsatayım

1-)17 yıldır ülkeyi yöneten AKP, suçlanan CHP

2-)FETÖ’yü devlete yerleştiren AKP, suçlanan CHP

3-)PKK ile masaya oturan AKP, suçlanan CHP

4-)Ekonomiyi bitiren AKP, suçlanan CHP

5-)Fabrikaları satan AKP, suçlanan CHP

6-) Hazineyi hortumlayan AKP, suçlanan CHP

Biz İyi Parti ve CHP olarak ortak adayımız Meliha Çomoğlu’na oy vermenizi istiyorum. Niçin oy vermelisiniz 15 yıldır Çayeli iktidar tarafından yöneltiliyor. Çayeli’nin hangi sorununu çözdü trafik mi otopark mı otogar mı yapıldı bir sinemamı yaptınız bir tiyatro salonumu var bunları biz yani İyi Partiden gösterdiğimiz ortak aday Meliha ÇOMOĞLU ile yapacağız.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ