Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündeme Bomba gibi düşen açıklamasıyla sevenlerini üzdü. Rize Milletvekili Muhammed Avcı bir sonraki seçimlerde aday olamayacağını duyurdu. 

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım sonrası teşekkür mesajında: "Seçildiğim günden beri hemen her ortamda tekrar aday olmayacağımı ifade ettim ve aday olmayı da düşünmüyorum. dedi. Bu güzel temenniler için hepinize sonsuz teşekkürler. Seçildiğim günden beri hemen her ortamda tekrar aday olmayacağımı ifade ettim ve aday olmayı da düşünmüyorum." dedi.

2 YIL SÜREM KALDI

Milletvekilliğinine 2 yıl kalan Avcı yapmamız gereken yığınla iş var diyere: "Heyecanı olan, dinamik İlimizi en güzel şekilde temsil edecek arkadaşlarımıza inşallah yerimizi bırakacağız. Partimin aday göstereceği tüm arkadaşlarım için ve en önemlisi Türkiye’yi adeta baştan sona yeniden imar eden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda sonuna kadar çalışacağım. Çünkü Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının Türkiye’nin kazanması demek olduğuna yürekten inanıyorum. Bu arada kalan iki yıllık süremizde yapmamız gereken yığınla iş var Rize’miz için.  Hep söylüyorum temel meseleleri çözdük üzerine mega yatırımlar ilave ettik.  Yakında inşallah şehir hastanemizin de ihalesini gerçekleştireceğiz.  Son iki yılımızın odak noktası ise çay kanunu olacak. İnşallah Rize milletvekilleri olarak bu problemi de çözeceğiz ve bölgemize vatandaşımızı rahatlatacak kalıcı bir kanun bırakmak hedefindeyiz." diye konuştu.


 

Editör: HABER MERKEZİ