Dilek ASLAN

MHP Rize İl teşkilatı ilçe ve beldelerde partisinden belediye başkan adayları ve il genel meclisi adaylarını kalabalık bir toplantı ile kamuoyuna tanıttı. Toplantıya MHP Artvin Belediye Başkan adayı Köksal Akalın, Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Muzaffer Abay’da katıldı. İsmail Kahraman Kültür merkezinde yapılan toplantıya yaklaşık bin kişi katıldı. Toplantıda konuşan MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, Rize’de tüm ilçe ve beldelerde seçime kendi adayları ile gireceklerini belirterek, “En az 5 belediye kazanacağız” dedi.

 

Başkan Mayi, Rize merkez’de adaylarını daha sonra kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek, “Parti olarak bu seçimden birinci çıkmak azmindeyiz. Rize siyasetin zor olduğu illerden biri olmasına rağmen burada da çok güçlü bir şekilde seçime gireceğiz. Bütün adaylarımız kaliteli ve milletçe sevilen isimlerden oluşuyor. Her bölgede rakiplerimizle kafa kafaya gideceğiz, en az 5 belediye kazanmak azmindeyiz” dedi.

 

Yapılan toplantıda Fındıklı’dan Osman Kutluata, Ardeşen İlçesi’nden Coşkun Akman, Pazar ilçesinden Ömer Öktem, Hemşin ilçesinden Hasan Tahsin Cihan, Güneysu ilçesinden yasın Gür, Kalkandere İlçesi’nden Halit Yılmaz, İkizdere ilçesinden Hızır Tavukçu, Derepazarı ilçesinden Hızır Yılmaz, İyidere ilçesinden Selahattin Şafak aday oldu.

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ