29 mart yerel seçimleri için MHP Rize teşkilatı kamuoyunda ismi konuşulan adaylar için karar aşamasına geldi. Önceki dönemlerde farklı partilerden belediye başkanı adayı olan Kenan Bıyık ve Özkan Avcı’nın ismi parti teşkilatı tarafından değerlendirilirken Muharrem Merev ve Yılmaz Gülahmetoğlu isimlerinin de aday gösterilebileceği öğrenildi. Mevcut il başkanı Zeki Mayi’nin ise karar aşamasında olduğu ve parti teşkilatının bu doğrultuda  beklentisinin arttığı ifade edildi.

 

MHP Rize merkez ilçe başkanı Harun Öksüz ise ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek il genel meclisi adayı oldu. Öksüz’ün MHP Rize birinci sıra il genel meclisi adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

MHP Çayeli’nde de oldukça yoğun bir çalışma temposuna girdi. Cem Kazmaz, Ahmet Dereci Hasan Şuşoğlu ve AK Parti eski Çayeli ilçe başkanı İbrahim Çiftçi’nin Çayeli’nde aday adayı olduğu ve temayül yoklamasından sonra Çayeli belediye başkanı adayının netleşeceği bildirildi.

 

MHP Gündoğdu belde belediyesi için ise adayını netleştirdi. Gündoğdu’da MHP’nin belediye başkanı adayı Ahmet Karamahmut.

Ajans53

Editör: HABER MERKEZİ