Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Çayeli ve İkizdere ilçelerine yaptığı ziyaretlere değindi.

Bahçeli burada yaptığı açıklamada Çayeli ve İkizdere ilçelerinin belediyelerini MHP’nin yönettiğini hatırlattı. Akşener’in Rize ziyaretinin çok yönlü incelenmesi gerektiğinin altını çizen Bahçeli, Netanyahu benzetmesinden sonra bu ziyaretin planlı yapıldığını savundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin satır başları:

“Hedef Türkiye’mizdir”
“Türk milletinden öç almak için kuyruğa giren yerli ve yabancı miratlar tacizlerine, tahriklerine, tahrip gücü yüksek şer kampanyalarına şu günlerde hız vermişler, derinlik katmışlardır. Herkesi uyarıyorum. Hedef Türkiye’miz, son yurdumuz, milli birlik ve huzur ortamımızdır.”

“Provokatörlük rolüdür”
“Bizi düşündüren İP’in başkanı tarafından üstlenen provokatörlük rolüdür. Geçen haftaki grup konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanı’nı katile benzeten ve siyonizme gülücükler açan bu şahsın Rize’nin ilçeleri İkizdere ve Çayeli’ni ziyaret ederek müessif olaylara sebebiyet vermesi çok yönlü incelenmeli ve mercek altına yatırılmalıdır. Söz konusu ilçe belediyelerinin Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminde olduğu göz önüne alındığında, nasıl bir oyunun sahnelenmeye çalışıldığı da bariz olarak fark edilecektir.”

“İlçe ve belediye başkanlarımız halkı sabır ve sağduyuya davet etti”
Gerek ilçe başkanlarımız, gerekse de belediye başkanlarımız gerginlikleri yatıştırmak için yöre halkını sabır ve sağduyuya davet etmişlerdir. İP başkanının bile bile inadına yapar gibi Rize’ye gitmesi yalnızca düşüncesizlikle izah edilemez. Siyasi hayatı kumpaslarla heba olmuş bu şahsın Netanyahu benzetmesinden sonra Rize ziyareti anlaşılıyor ki olay çıkartmak üzere planlanmıştır.

“Esnafa tekme tokat musallat olmuşlardır”
Esnaf geziyorum diyenler, esnafa tekme tokat musallat olmuşlardır. İP’in başkanı Rizeli vatandaşlarımızın hassasiyetlerini kaşımanın yanı sıra ateşle oynamış, şiddet zincirlerinin Uşak olaylarında olduğu gibi podyuma çıkmış ve çıkarılmıştır.

Editör: HABER MERKEZİ