Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen ilçe kongresi bugün belediye kültür merkezinde yoğun bir katılımla yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen ilçe 13.olağan kongresi bugün Ardeşen belediye kültür merkezinde yoğun katılımla yapıldı.

Tek liste halinde yapılan kongrede Cemil Bayrak ilçe başkanlığına seçildi. Mhp İl Başkanı İhsan Alkan, MHP MYK üyesi Recep Bakırcı, Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Sadık Kandemir, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çifçi, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Ardeşen STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımı ile yapılan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Merhum Başbuğ Alparslan Türkeşin “Rize'den bir vekil çıkarttığımız gün MHP'nin iktidar olduğu gündür” son yerel seçimlerde güzel bir taban yaptık vekil seçme sınırındayız. Genel seçimlerde asıl hedef Rize'de en az bir vekil çikarmak olmalıdır. Başbuğumuzun söylemini düşünerek çalışmalıyız. Yerelde ise Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ardeşen Belediye Başkanlığına talibiz, Tunca Beldemizede yeniden 3 hilali dalgalandırmak istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin diğer siyasi partilerden ayıran bir özelliği, ülkücülerin büyük resmi hedeflemesi ve büyük resmi görmesidir. Elbette ki yerelde bir takım kişisel sıkıntılarımız olmuştur, bir takım beklentilerimize cevap alamamış olabiliriz, Fakat bu bizi ideallerimizden uzaklaştırma malıdır. Milliyetçi Hareket partisinde mensup olmanın sorumluluğu sadece görevle sinirli değildir. Milliyetçi Hareket partisinde bu davaya gönül veren herkes ülkesine ve devletine hizmet etmektedir. Bu yüzden bizler sadece liderimizin işaretine ve talimatlarına bakmalıyız."

Tek liste halinde yapılan kongrede Cemil Bayrak ilçe başkanlığına seçildi.

Editör: HABER MERKEZİ