Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli ilçe başkanlığınca tertip edilen programa İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, MHP MYK Üyeleri Yüksel Kaleci, Yavuz Tellioğlu, Afşin Birben, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir ve MHP İl, İlçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda parti mensubu yer aldı. 

Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleşen program oldukça yoğun bir katılım ile yapıldı. Program MHP Çayeli Başkanı Ali Küçükislamoğlu’nun selamla konuşması ile başladı.

Toplantıda MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan

“Seçimden sonra nerde bir alan bulduysak yanınıza geldiğimizde bize el uzattınız bir bardak çay ikram ettiniz. Yani Milliyetçi Hareket Partisine güvendiniz. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadroları olarak sizlerin bize verdiğiniz bu güveni boşa çıkartmamaya çalışıyoruz. Gece gündüz demeden çalışmaktayız. Çayeli’nin çocuklarının geleceğini inşa etmek üzere mücadele ediyoruz.” Şeklinde konuştu.”

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in konuşması ise şu şekilde;

“Liderimizin talimatıyla bugün buradayız. Adım adım 2023’e gidiyoruz. Adım adım il il Anadolu’yu dolaşıyoruz. Hedefimiz dim dik ayakta duran Cumhur İttifakı, ittifakın sadece %51’lerde kalması değil ezici bir çoğunlukla gelmesi gerekmektedir. Bunu da yapacak olan Allah’ın izniyle başta Rize’dir. Rize tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek tüm Türkiye’ye örneğini ortaya koyacak ve diyecektir ki 2023’e hazırız.” 

“CHP, GİDİP Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin önünde poz vereceksin, Atatürkçüyüm diyeceksin, sonra Diyarbakır’a gideceksin, Kürdistan diyeceksin, terörist heykelinin önünde de resim vereceksin. Böyle bir şeyi kabul etmeyiz. CHP’nin okları bir bir kırılmıştır. CHP’nin altı oku yoktur oksuz kalmıştır.” 

“Kadınlar kirli oyunları hisseder, bizler görürüz, babalarımız görür hisseder. Şehidimizin yakınına küfredecek kadar adileşmiş olan bir millet vekilini Türk milleti kabul etmez. Buna ses çıkarmayan bir kadın genel başkanı da kimse yüreğinde barındırmaz. Grup Başkan Vekilliğinden istifa etmiş, banane partideki görevinden TBMM’ye girmeyecek. Milletvekilliğinden de istifa edecek.”

Editör: HABER MERKEZİ