Dilek ASLAN

MHP Rize İl başkanlığında düzenlenen parti tanıtım töreninde İkizdere ilçesi Güneyce Belde belediye Başkan adayı ile Ardeşen İlçesi Tunca Belde Belediye Başkan adayı kamuoyuna tanıtıldı. MHP Güneyce’ den Hasan Rıza Güneş’i belediye Başkan adayı gösterirken Tunca Beldesinden de Ahmet Topaloğlu aday oldu.

Aday tanıtım töreninde konuşan MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, Rize’de 29 mart seçimlerinde 21 belediyede seçime gireceklerini belirterek, “partimiz aday gösterdiği kişiler toplum tarafından sevilen ve başarılı insanlar. Her seçim bölgesinde kazanmak için çalışacağız. Rakibimiz AKP’ dir. Alacağımız belediyeler ile ülkücü belediyecilik ile insanımız tanışacak” dedi.

MHP’den Güneyce Belde Belediye Başkan adayı olan Hasan Rıza Güneş, Güneyce’ li hemşerilerim hepinizi selamlıyorum. Allah sizinle birlikte olmayı bir daha nasip eyledi. Erişilmesi zor olan bu şerefli yolda sizlere hizmet edebileceksem ne mutlu bana. Beni bu göreve layık gören tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Tunca Belediye Başkan adayı olan Ahmet Topaloğlu ise, “Ülkemiz yerel seçime gidiyor, bu seçim önceki seçimler gibi değil. Bu seçim çok önemli, içinde bulunduğumuz sıkıntılar bütün insanımızı mengeneye sıkıştırmış durumda. Bu seçim sıradan bir belediye seçimi değildir. Bu seçim ülkenin geleceğini belirleyecek kararların alınacaktır. Bunlar, yanlış yapanlara dur deme seçimleridir' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ